Vergaderen in vergaderlocatie het Vakwerkhuys

vergaderlocatie zuid limburgVergaderlocatie het Vakwerkhuys is een bijzondere, moderne en luxe vergaderlocatie in Zuid-Limburg. Het Vakwerkhuys is opgedeeld in meerdere vergaderruimtes en daardoor geschikt voor groepen van 12 tot 150 personen. De inrichting van vergaderlocatie is het beste te omschrijven als stijlvol, modern en historisch. Zo komen de tafels en stoelen van origine uit het 5-sterren Waldorf hotel in Brussel. Tijdens uw verblijf ervaart u luxe, comfort en grensverleggende gastvrijheid.

Faciliteiten

vergaderlocatie zuid limburgDe diverse vergaderruimtes zijn geschikt voor meerdere vergaderopstellingen. Zo kunt u in de Melkkamer en Groene kamer vergaderen met maximaal 12 personen in een reguliere vergaderopstelling. Geeft u de voorkeur aan een congres- of theateropstelling dan zijn deze vergaderruimtes geschikt voor maximaal 50 personen.

Op de eerste verdieping kunt u vergaderen in de Lore zaal met 22 tot maximaal 80 personen. Uiteraard kunt u de gehele vergaderlocatie exclusief voor uw gezelschap huren en met maximaal 150 personen gebruik maken van de faciliteiten.

Voor de vergaderlocatie bevindt zich een ruime parkeerplaats waar u gebruik van kunt maken. 

Uiteraard zijn alle vergaderruimtes voorzien van beamers, flipovers, schrijfwaren en andere zakelijke faciliteiten.
Deze vergaderlocatie biedt dusdanig veel mogelijkheden dat wij u graag een passend advies geven. Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)43 - 457 4445.

Foto's

trouwen_vakwerkhuys_01 trouwen_vakwerkhuys_02 trouwen_vakwerkhuys_03 trouwen_vakwerkhuys_04 trouwen_vakwerkhuys_05 trouwen_vakwerkhuys_06 trouwen_vakwerkhuys_07 trouwen_vakwerkhuys_08 trouwen_vakwerkhuys_09 trouwen_vakwerkhuys_10 trouwen_vakwerkhuys_11 trouwen_vakwerkhuys_12 trouwen_vakwerkhuys_13 trouwen_vakwerkhuys_14 trouwen_vakwerkhuys_15 trouwen_vakwerkhuys_16 trouwen_vakwerkhuys_17 trouwen_vakwerkhuys_18 trouwen_vakwerkhuys_19 trouwen_vakwerkhuys_20 trouwen_vakwerkhuys_21 trouwen_vakwerkhuys_22 trouwen_vakwerkhuys_23 trouwen_vakwerkhuys_24

Duurzaamheid

De Smockelaer heeft vanaf het begin van de onderneming geïnvesteerd in duurzaamheid. Startend bij de verbouwing van de 18e -eeuwse hoeve in 2002 en voortgezet tijdens de uitbreidingen van de Auberge.

Lees meer over onze duurzaamheid

Catering

luxe vergaderlocatieTijdens uw verblijf zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Uiteraard verzorgen we koffie en thee, maar bekijk ook de mogelijkheden op gebied van lunch en diner. In het naastgelegen Restaurant de Smockelaer of in het Vakwerkhuys kunt u genieten van een heerlijke maaltijd. Hierbij staan wij bekend om onze grensverleggende gastvrijheid. Dat houdt onder andere in dat wij zorgen dat wij de maaltijd gereed hebben als het u uitkomt.

Activiteiten

De Smockelaer staat bekend om de vele mogelijkheden op gebied van professionele groepsactiviteiten, teambuilding activiteiten en workshops op maat. Of u nu houdt van een aangename onderbreking in de vorm van een natuurwandeling, een sportieve onderbreking op de fiets, of een ontspannende lachworkshop, het is allemaal mogelijk. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vergaderlocatie het Vakwerkhuys, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag en brengen een passende vrijblijvende offerte uit.

De Smockelaer op de kaart

Bekijk de ligging van de Smockelaer op de kaart

kaart zuid-Limburg

Bekijk ook onze andere vergaderlocaties op de kaart

Zalenoverzicht


zaaldieptezaalbreedtezaaloppervlakzaalcarre1zaalschoolzaaltheaterzaalcongres1
Melkkamer 7 4,5 30 12  12  20  30 
Groene kamer 6 8 48 12  16  40  50 
Lore zaal 9 9 81 22  36  50  80 
Vakwerk 15 10 150 30 50 65 150

Kijk rond in het Vakwerkhuys

Daarom gaat u naar de Smockelaer

  • WiFi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie zijn in de arrangementen inbegrepen.
  • De Smockelaer beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.
  • Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer bus stop "Weg naar Teuven" op 50 meter van Auberge de Smockelaer.
  • Ons restaurant, met uitstekende keuken, biedt biologische streekproducten.
  • U zult zich snel thuis voelen in het sfeervolle Vakwerkhuys o.a. door de gebruikte natuurlijke materialen én onze staf.
  • Ons gemotiveerde en professionele team denkt graag met u mee om u doelstelling(en) te realiseren.
  • Wij hebben een flexibele instelling en helpen u graag om van het evenement een succes te maken.
  • 't Vakwerkhuys is verzorgd en zeer representatief.
  • Vanuit de vergaderruimte heeft u prachtig uitzicht over het Heuvelland. De ruimtes beschikken over veel daglicht.
  • 't Vakwerkhuys is een locatie met een "Wow-effect".

De Smockelaer gallery

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Out and tips