Givelderweg 2
6276 PB Slenaken
T. +31 (0)43 457 4445
F. +31 (0)43 457 2352
info@smockelaer.nl
 
 

Kook-clinics

Kook-clinics

kookclinic. Lekker koken en genieten met je collega's, familie, vrienden


Onder deskundige leiding wordt een culinair drie- of viergangen menu bereid. Gezelligheid staat hierbij uiteraard voorop. Tijdens de clinic wordt het gezelschap ontvangen met een drankje en wordt uitleg gegeven over het verdere verloop van de avond. Daarna gaat men de keuken in.......

 Dit arrangement van maandag tot en met vrijdag is o.a ideaal voor bedrijven, die graag willen vergaderen en daarnaast aan teambuilding willen doen.  

Om het teambuildingsgevoel te versterken zal er een professionele kok aanwezig zijn, die u meeneemt in de keuken, Dit kan ook opgesplitst worden in aantal peronen voorgerecht, andere personen hoofdgerecht, en weer andere nagerecht). Hij zal iedereen de trucjes van het koken bijbrengen. De gerechten worden vervolgens gepresenteerd aan de rest van de groep in ons gezellige restaurant. Daarnaast is er de mogelijkheid om dit arrangement uit te breiden met een wijnproeverij, waarbij een wijnkenner u uitleg geeft over de verschillende wijnen, en al uw vragen over de verschillende wijnen weet te beantwoorden.

 

Kosten: Op basis van minimaal 10 personen 65 euro pp exclusief btw