Ultieme gastvrijheid in Restaurant de Smockelaer in Slenaken

restaurant02Wanneer u Restaurant de Smockelaer binnentreedt wordt u omarmd door de warme en huiselijke sfeer. Aan tafel geniet u met een knisperend haardvuurtje op de achtergrond van een heerlijke maaltijd met biologische streekproducten. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras met een prachtig uitzicht op het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Ervaar onze gulle gastvrijheid en geniet van een heerlijke maaltijd in Restaurant de Smockelaer!

Heerlijke maaltijd bereid met streekproducten

Restaurant de Smockelaer biedt haar gasten alleen het allerbeste. De verse jus d'orange is bijvoorbeeld ook echt vers geperst. Maar als u een liefhebber bent van vers vlees dan is dit zeker een restaurant waar u geweest moet zijn. Het vlees van de koeien en varkens komt van een boer uit de directe omgeving en is geheel biologisch. De koeien hebben bijvoorbeeld altijd buiten mogen grazen en krijgen geen penicilline en dat kunt u proeven. 

"Dat we het beste van het beste gebruiken, is voor ons zo vanzelfsprekend dat we het niet van de daken schreeuwen. We doen het gewoon. Daarbij komt: waarom zou ik het ergens anders gaan halen als we het hier ook hebben?" aldus eigenaar Maurice Loo.

Ultieme gastvrijheid

restaurant smockelaer07Een ontbijt, lunch of diner kan nog zo heerlijk zijn, maar de service en vriendelijkheid is misschien nog wel belangrijker. De medewerkers hebben passie voor het vak en dat stralen ze ook uit! U wordt niet alleen hartelijk ontvangen, ze leggen u helemaal in de watten en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. 

"Onze medewerkers selecteren wij op vriendelijkheid en passie voor het vak. Een kwestie van marketing? Nou nee. Wat mij betreft moet je eerder spreken van een way of life." aldus eigenaar Maurice Loo.

Restaurant voor het hele gezin in Slenaken

Voor de kinderen is de Smockelaer één groot paradijs. Uiteraard weet onze keuken wel raad met 'culinaire' kinderwensen. En terwijl u geniet van een hapje en een drankje en nog even gezellig zit te praten, spelen zij buiten in de speeltuin. En is het wat minder mooi weer? Ook dan kunnen zij zich prima vermaken. Er is een heuse kinder stamtafel, een kinder 'smockelaers-bieb', een kinder speelotheek en een grappige 'for children only' toiletgroep.  

Wilt u alvast een voorproefje van hetgeen u mag verwachten:

 

 

Bekijk de foto's

restaurant01 restaurant02 restaurant_smockelaer13 restaurant_smockelaer12 restaurant_smockelaer11 restaurant_smockelaer10 restaurant_smockelaer09 restaurant_smockelaer08 restaurant_smockelaer07 restaurant_smockelaer06 restaurant_smockelaer05 restaurant_smockelaer04 restaurant_smockelaer03 restaurant_smockelaer02 restaurant_smockelaer01 restaurant03 restaurant04

Maak een virtuele tour door de Smockelaer

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.