Informatie aanvragen

Een onvergetelijk trouwfeest in Zuid-Limburg bij de Smockelaer

Trouwfeest in Zuid-LimburgEen trouwdag is een bijzondere dag en daar hoort een bijzonder feest bij. Bij de Smockelaer kunt u uw trouwfeest vieren in één van de bijzondere feestlocaties in Zuid-Limburg.

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is, want op uw trouwdag draait immers alles om het bruidspaar. De Smockelaer zorgt voor een trouwfeest waar u nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

 

Genieten op uw trouwfeest bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

trouwfeest zuid-limburgOnze chefkok denkt graag met u mee, want op gebied van lekkernijen is hij absoluut een expert! Of u nu wenst te beginnen met een bruidstaart met een glaasje champagne, of liever een hapje en een drankje gebruikt, het is allemaal mogelijk. Wat betreft een diner kunt u alle kanten op. Onze chefkok maakt met liefde een heerlijk meergangen menu voor u, of een uitgebreid buffet zodat iedereen kan eten wat hij of zij wil. Wat u ook wenst, onze chefkok weet er een onvergetelijke culinaire trouwdag in Zuid-Limburg van te maken!

"U zou het in deze omgeving misschien niet onmiddellijk verwachten, maar ik durf zonder meer te stellen dat wij hier een top-kok aan het werk hebben. Wat hij niet allemaal voor elkaar krijgt! Alles wat door zijn handen gaat is even vakkundig bereid. Dat zeg ik niet alleen, maar dat blijkt ook steeds weer uit de reacties van onze gasten." aldus eigenaar Maurice Loo.

Maak het trouwfeest zo groot als u dat wilt!

trouwen in limburgDe Smockelaer heeft diverse zalen voor een onvergetelijk trouwfeest in Zuid-Limburg. Dus of u nu met een select gezelschap uw bruiloft wilt vieren of het liever groots aanpakt, bij ons kunt u alle kanten op!

Het Vakwerkhuys is een prachtige feestlocatie met een romantische setting, maar wilt u eens wat anders denk dan aan Café Modern net over de grens in België. Café Modern beschikt over de bijzondere feestlocatie Patria met dansvloer, podium en een geweldige akoestiek voor een spetterend feest.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding. Onder het genot van een kopje koffie en Limburgse vlaai bespreken we graag al uw wensen. Wij zijn er van overtuigd dat u hier een geweldig trouwfeest kunt beleven!

Unieke trouwlocatie en overnachten

Niet alleen het trouwfeest maakt uw dag bijzonder maar wat te denken van de trouwlocatie. De Smockelaer beschikt over unieke trouwlocaties. Na het geweldige trouwfeest overnachten? Dat kan onze unieke huizen beschikken in totaal over 35 kamers van 2 tot 6 personen.

Bekijk de trouwlocatie mogelijkheden Bekijk de overnachtingsmogelijkheden

 

 

Bekijk de foto's

trouwen_vakwerkhuys_01 trouwen_vakwerkhuys_02 trouwen_vakwerkhuys_03 trouwen_vakwerkhuys_04 trouwen_vakwerkhuys_05 trouwen_vakwerkhuys_06 trouwen_vakwerkhuys_07 trouwen_vakwerkhuys_08 trouwen_vakwerkhuys_09 trouwen_vakwerkhuys_10 trouwen_vakwerkhuys_11 trouwen_vakwerkhuys_12 trouwen_vakwerkhuys_13 trouwen_vakwerkhuys_14 trouwen_vakwerkhuys_15 trouwen_vakwerkhuys_16 trouwen_vakwerkhuys_17 trouwen_vakwerkhuys_18 trouwen_vakwerkhuys_19 trouwen_vakwerkhuys_20 trouwen_vakwerkhuys_21 trouwen_vakwerkhuys_22 trouwen_vakwerkhuys_23 trouwen_vakwerkhuys_24

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.