Givelderweg 2
6276 PB Slenaken
T. +31 (0)43 457 4445
F. +31 (0)43 457 2352
info@smockelaer.nl
 
 

Gastenboek

Gastenboek

Toon reacties 1 tot 5 van 8 | Volgende | Laatste
Familie Verhoef
Posts: 8
Comment
Genieten
Antwoord #8 op : di oktober 08, 2013, 13:39:58
De Flab;fantastiche ontvangst, vriendelijke mensen, mooie accomodatie, goede bedden, prachtige omgeving, knus restaurant, geheel verzorgd ontbijt en diner in de Flab... en ook nog heerlijk weer gehad om te wandelen en fietsen! Kortom, we kijken terug op een geweldig weekend!
Harry Heestermans
Posts: 8
Comment
De eerste keer in La Mairie
Antwoord #7 op : ma september 30, 2013, 21:15:19
We waren al vaak voor een verblijf in de Smockelaer. Zowel in een groter zakelijk verband, alsook met een klein groepje vrienden was dit vaak het vertrekpunt voor vele mooie fietstochten. Op 16 en 17 augustus verbleven we met 3 vrienden voor de eerste keer in La Mairie in Teuven. Als je dan de gastvrijheid, het comfort en de gezelligheid van de Smockelaer gewend bent, dan is dit luxe en exclusiviteit in de overtreffende trap. Wat een perfect ingericht huis is dit. Een locatie waar we zeker nog eens terug naar toe zullen gaan. En om toch niet helemaal van de Smockelaer te "vervreemden" nuttigden we hier ons heerlijk ontbijt en lekker diner. Team Smockelaer, weer bedankt en tot de volgende keer.

Vriendelijke groet
Harry Heestermans.
louise en willem pot
Posts: 8
Comment
verblijf
Antwoord #6 op : wo augustus 07, 2013, 17:34:10
Drie dagen in de Smockelaer waren fantastisch. Een vriendelijk onthaal, heerlijk terras, leuke kamer en een uitstekend ontbijt en elke dag een opgeruimde kamer met schone handdoeken zijn de redenen dat wij zeker nog een keer bij jullie zullen overnachten. Het is ons heel goed bevallen.
van Beem Anita
Posts: 8
Comment
gastvrijheid
Antwoord #5 op : vr juli 12, 2013, 11:02:01
Gisteren hebben wij een mooie wandeling gemaakt in de omgeving van jullie zaak. Na de wandeling eerst iets gedronken en daarna iets gegeten. Omdat ik om medische redenen niet alles kan eten is de kok even tot aan de tafel gekomen waarna hij voor mij een lekker gerechtje heeft gemaakt aangepast aan mijn dieet SUPER ;-)
Wij komen zeker nog eens langs

met vriendelijke groeten en tot ziens
Anita & Walter
Van Sevecotte-Geevels
Posts: 8
Comment
Super
Antwoord #4 op : za maart 16, 2013, 08:30:55
Hoi,
We waren helaas maar één nacht bij jullie ( 09 maart ) doch het was gewoon SUPER . De ligging , het onthaal , de kamer enz...
Onze felicitaties aan het hele team , doch wouden we vooral jullie restaurant en de kok even in de " schijnwerpers" plaatsen.Het plaatje was gewoon perfect . Knus bij de haard , sfeervol ...men droomt gewoon weg en vergeet de tijd . Het eten ...nou we zijn wel wat gewoon doch dit was voortreffelijk.Kortom , als een mens zich even wil herbronnen dan is jullie accommodatie gewoon perfect . Verder lijkt het me "DE "locatie voor bedrijven om eens een weekend team building te organiseren in een ontspannen sfeer .
Zeker tot een volgende keer .
Groetjes
Chris en Patricia

Schrijf een bericht

  • Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.