Luxe groepsaccommodaties met zwembad in Zuid-Limburg

Ontdek onze luxe groepsaccommodaties met zwembad en sauna. Bij ons heeft u keuze uit maar liefst 3 unieke groepsaccommodaties voor groepen van 10 tot 36 personen. De luxe vakantievilla's hebben alle een verwarmd binnen zwembad. De accommodaties bieden veel luxe zoals master bedrooms met bubbelbad, luxe professionele keuken en nog veel meer. Onze luxe vakantievilla's met zwembad bieden u een onvergetelijke ervaring. Bekijk onze droomhuizen en maak uw groepsuitje of familieweekend eens extra bijzonder. En het mooiste is dat onze luxe groepsaccommodaties ook nog eens heel betaalbaar zijn. Een lang weekend boekt u al vanaf € 53,00 per persoon all-in!

De Flab (6 - 12p)


Prijs vanaf € 750,-
De Poel (22 - 26p)


Prijs vanaf € 1.740,-
De Poel (18 - 22p)


Prijs vanaf € 1.490,-
Roebelsbos (16 - 20p)


Prijs vanaf € 1.380,-
Auberge Smockelaer (56 - 60p)


Prijs vanaf € 3.870,-
La Mairie (30 - 35p)


Prijs vanaf € 2.350,-
Villa Schweiberg (14 - 18p)
Prijs vanaf € 2.700,-
Vakwerkboerderij A gen Beuke (10- 20p)


Prijs vanaf € 3.225,-
Landgoed Mechelen (24 - 36p)


Prijs vanaf € 5.550,-

Groepsaccommodatie met eigen wellness en zwembad

Het verwarmde binnenzwembad van groepsaccommodatie de Smockelaer maakt het vakantiehuis helemaal compleet. Een zwembad van maar liefst 32m² is de ideale plek om even te ontspannen of een sportief baantje te trekken.
Voor de ultieme ontspanning kunt u in uw eigen sauna even heerlijk relaxen. groepsaccommodatie de Smockelaer is een plek om te onthaasten, ontspannen en vooral heel erg te genieten!

Er op uit tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg

Niet alleen de groepsaccommodatie biedt u vele mooie momenten tijdens uw vakantie, ook de omgeving biedt vele mogelijkheden voor een dagje uit met het hele gezelschap. De Smockelaer biedt diverse groepsactiviteiten aan, maak bijvoorbeeld een mooie wandeling met onze natuurgids, ga schapen drijven met de schaapsherder, of volg een mountainbike clinic met professioneel wielrenner Ad Wijnands. Waar uw interesses ook liggen, er is ontzettend veel te ontdekken in Zuid-Limburg. Bekijk onze tips ter inspiratie.

Wilt u meer weten over groepsaccommodatie de Smockelaer, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij heten u graag van harte welkom bij de Smockelaer!

Direct naar onze luxe vakantiehuizen

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips