Vier de kerstvakantie in Limburg bij de Smockelaer

Wat dacht u van een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden in een luxe accommodatie in Zuid-Limburg? Een gezellig diner bij een knisperend haardvuur in ons sfeervolle restaurant? Overdag een mooie wandeling maken door het glooiende landschap of misschien zelfs een duik nemen in uw eigen zwembad? Het is allemaal mogelijk bij de Smockelaer vanaf € 160,- p.p.

Huur een luxe vakantiehuis in de kerstvakantie

De Smockelaer beschikt over meerdere groepsverblijven en luxe vakantiehuizen. Zo kunt u overnachten in een Belgische burgermeesterwoning, een authentieke Limburgse hoeve, een echte vakwerkboerderij met zwembad of een vakantievilla met zwembad en sauna. Welke accommodatie u ook kiest, het zal u tijdens uw vakantie aan niets ontbreken.

Bezoek een kerstmarkt voor het gezellige kerstgevoel in Limburg

Vanaf medio november treft u in de nabije omgeving diverse sfeervolle kerstmarkten. Bezoek de Magische kerstmarkt op de Vrijthof in Maastricht, compleet met schaatsbaan, gezellige kraampjes en paviljoen met winterse lekkernijen. Lees meer over de Magische kerstmarkt in Maastricht.

Of ga een dagje naar de kerststad Valkenburg, met een Christmas Parade, imposante zandsculpturen in de grotten van Valkenburg en uiteraard een sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelgrot. Het zijn zomaar wat ideeën voor een dagje uit tijdens uw verblijf bij de Smockelaer. Lees meer over Kerststad Valkenburg.

Ook wanneer u minder van kerstmarkten houdt is er genoeg te zien doen en beleven in Limburg. Lees op de zien & doen pagina’s meer over de mogelijkheden en de tips van de Smockelaer.

Impressie van Auberge de Smockelaer

kerst_limburg_smockelaer01 kerst_limburg_smockelaer02 kerst_limburg_smockelaer03 kerst_limburg_smockelaer05 kerst_limburg_smockelaer08 kerst_limburg_smockelaer07 kerst_limburg_smockelaer04 kerst_limburg_smockelaer10 kerst_limburg_smockelaer09 kerst_limburg_smockelaer12 kerst_limburg_smockelaer11 kerst_limburg_smockelaer06

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips