Givelderweg 2
6276 PB Slenaken
T. +31 (0)43 457 4445
F. +31 (0)43 457 2352
info@smockelaer.nl
 
 

De omgeving

De Smockelaer op de Loorberg in Slenaken, Limburg. Vlak bij Maastricht, Aken en Luik

Op de top van één van de mooiste heuvels van Zuid-Limburg, omgeven door het Roebelsbos en Slenaken, ligt Auberge de Smockelaer.

 

luxe groepsverblijven maastricht 30 personen

 

De Smockelaer is gevestigd in een gerestaureerde, authentiek Limburgse carréhoeve en authenthiek Limburgs vakwerkgebouw.

 

De Smockelaer ligt midden tussen de historische steden Maastricht (25 autominuten) Aken (25 autominuten) en Luik (35 autominuten)

 

Veelzijdige omgeving en boeiende steden

Op korte afstand van de Smockelaer liggen veel interessante en boeiende steden. Het historische Maastricht, de oudste stad van Nederland, met z'n talrijke terrasjes en het moderne Heerlen met de vele winkelboulevards, de voormalige keizerstad Aken, het dynamische Luik, Tongeren met zijn grote antiekmarkt en niet te vergeten de bekende toeristenplaats Valkenburg aan de Geul met z'n vele attracties, talrijke bezienswaardigheden, het bekende kuuroord Thermae 2000 en z'n gezellige sfeer. De imposante natuurgebieden van de Ardennen en de Eifel liggen ook vlakbij. Dagelijks bereikbaar per comfortabele touringcars en eigen vervoer. Wat denkt u van een prachtige boottocht over de Maas?

De prachtige natuur met haar rivierdalen, hellingbossen, holle wegen en glooiende weilanden bieden wel zeker een garantie voor een heerlijk verblijf in eigen land.... U hoeft geen ontdekkingsreiziger te zijn om te voet, op de fiets of met de auto op zoek te gaan naar de kastelen, kerken, boerderijen, molens, wegkruizen en natuurlijk de fraaie vakwerkhuizen. Het boeiende samenspel van natuur, cultuur en Limburgse gastvrijheid bieden u alle rust en ruimte.

 

Probeer ook eens 'Dé IJskraam van het Heuvelland'!


Het pal aan de Geul gelegen  ijs- en fruitkraampje van de Wingerbergerhoeve is wereldberoemd in Zuid-Limburg om het heerlijke ijs, het fruit uit de streek en de gezellige sfeer die er heerst. Het is een ideaal rustpunt voor uw wandelingen of fietstochten door het Geuldal. De naastgelegen parkeerruimte maakt het ook een geschikte halte voor uw autoritten langs b.v. de Mergellandroute.