Luxe overnachten tijdens TEFAF Maastricht

Van 11 tot en met 20 maart vindt in Maastricht weer The European Fine Art Fair (TEFAF) plaats. Wat is er prettiger om in luxe te genieten van deze jaarlijks terugkerende kunst- en antiekbeurs? Boek nu uw verblijf bij De Smockelaer in één van onze luxe villa’s en verblijf onbezorgd op een steenworp afstand van Maastricht.


Uw eigen luxe villa of vakantiehuis tijdens TEFAF Maastricht

Maak van uw bezoek aan TEFAF Maastricht een ware belevenis. Verblijf bijvoorbeeld op Landgoed A Gen Beuke, waar u en uw eventuele gasten optimaal genieten van luxe slaapvoorzieningen, eigen badkamers met jacuzzi, een inpandig zwembad en ondergronds parkeergarage. Ook de andere accommodaties van De Smockelaer maken dat u verblijft in prettige luxe en aangename rust.

Bekijk onze accommodaties

Contact

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips