Luxe vakantiehuis in de Voerstreek

Luxe vakantiehuis in de Voerstreek om te genieten van een comfortabel verblijf op de grens van België en Nederland? De Smockelaer bezorgt u en uw gezelschap graag een bijzondere ervaring. Onze gastvrijheid in combinatie met pure kwaliteit zorgt voor een uniek verblijf met familie, vrienden of collega’s. De Voerstreek, de omgeving waarin onze sfeervolle groepsaccommodaties gelegen zijn, leent zich tevens uitstekend voor gezellige groepsuitjes en verrassende dagjes uit.

Groepsaccommodatie in de Voerstreek met ongekende mogelijkheden

Al onze luxe groepsaccommodaties in de Voerstreek hebben een unieke uitstraling en sfeer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een overnachting in een riante villa met binnenzwembad en wellness, achttiende-eeuwse authentieke hoeve, unieke burgemeestersvilla in Teuven, exclusieve vakwerkboerderij met jacuzzi en privé zwembad of een luxueus landgoed in Mechelen. Waar uw keuze ook naar uit gaat, een ultieme belevenis in de Voerstreek is gegarandeerd.

Gezellige groepsuitjes voor het hele gezelschap

Eenmaal in de Voerstreek is het gezellig om een groepsuitje te ondernemen met het hele gezelschap. Zo kunt u met zijn allen het hoogste punt van Vlaanderen verkennen dat bijna 300 meter boven zeespiegel uitstijgt. Ook kunt u onder andere een gezamenlijke rondrit door de Voerstreek maken, bijzondere natuurwandeling beleven of met zijn allen Boerengolf spelen in het Belgische Teuven. De mogelijkheden op het gebied van groepsuitjes zijn eveneens ongekend!

Wandelen en fietsen in de Voerstreek

Natuurlijk kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de Voerstreek gedurende uw verblijf in één van onze vakantiehuizen. De omgeving heeft namelijk heel wat moois te bieden. Gun uzelf wat ontspanning en verken pittoreske dorpjes als ’s-Gravenvoeren en Moelingen en geniet van adembenemende vergezichten. Ontdek ook fascinerende flora en fauna, uitgestrekte bossen, boomgaarden en de waterbron van de Limburgse Voerstreek: de Voer.

Ontdek de Smockelaer

Villa_Schweiberg_Zuid_Limburg013 groepsaccommodatie_la_mairie_teuven01 groepsaccommodatie_la_mairie_teuven02 auberge_smockelaer11 luxe_groepsvilla_agenbeuke02 luxe_groepsvilla_agenbeuke04 luxe_groepsvilla_agenbeuke08 auberge_smockelaer01 auberge_smockelaer02 auberge_smockelaer03 auberge_smockelaer06 luxe_groepsvilla_agenbeuke01 groepsaccommodatie_la_mairie_teuven07 groepsaccommodatie_la_mairie_teuven09 Villa_Schweiberg_Zuid_Limburg003 Villa_Schweiberg_Zuid_Limburg007 Villa_Schweiberg_Zuid_Limburg005 Villa_Schweiberg_Zuid_Limburg008 Villa_Schweiberg_Zuid_Limburg001 Villa_Schweiberg_Zuid_Limburg004 Villa_Schweiberg_Zuid_Limburg012 Villa_Schweiberg_Zuid_Limburg014

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips