Bijzonder vergaderen in een vergaderlocatie van de Smockelaer in Zuid-Limburg

De Smockelaer biedt u diverse luxe vergaderlocaties in Zuid-Limburg en België voor een vergadering, al dan niet gecombineerd met een overnachting in één van onze luxe groepsaccommodaties. De Smockelaer beschikt over een aantal unieke vergaderlocaties in Zuid-Limburg voor een geslaagde en inspirerende zakelijke bijeenkomst. Faciliteiten als WiFi, een beamer, flip-over en schrijfwaren zijn bij ons standaard inbegrepen in onze vergaderarrangementen.

Alle vergaderlocaties beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid en liggen op iets meer dan 20 kilometer afstand van Maastricht en diverse luchthavens.

vergaderen zuid limburg smockelaer10
vergaderen zuid limburg smockelaer08

Vergaderen in het Vakwerkhuys

Zo kunt u vergaderen in vergaderlocatie het Vakwerkhuys met een schitterend uitzicht over Limburgse landschap. Een bijzondere en unieke locatie niet alleen vanwege de ligging, maar zeker ook de architectuur.

De vergaderlocatie beschikt over diverse vergaderruimtes en is geschikt voor groepen met 12 tot 150 personen.

Lees meer over deze vergaderlocatie

luxe groepsvilla agenbeuke01

Vergaderen in een unieke vakwerkboerderij

Een unieke en luxe vergaderlocatie op een prachtige locatie in Zuid-Limburg. Met uitzicht op het Limburgse heuvellandschap kunt u een dagdeel of dag vergaderen in een zeer luxe omgeving.

U heeft deze bijzonder luxe locatie exclusief voor uw gezelschap tot uw beschikking. De riante vakwerkboerderij met zwembad is geschikt voor maximaal 40 personen.

Lees meer over deze vergaderlocatie

Villa Schweiberg Zuid Limburg001

Vergaderen in Villa Schweiberg

Villa Schweiberg is een zeer luxe vergaderlocatie in Zuid-Limburg met uitzicht op het Limburgse Heuvelland. De lichte en moderne inrichting van de villa zorgt voor een aangename en ontspannen sfeer.

U heeft deze bijzonder luxe locatie exclusief voor uw gezelschap tot uw beschikking. De riante villa met zwembad en sauna is geschikt voor maximaal 18 personen.

Lees meer over deze vergaderlocatie

IMG 0849

Vergaderen in unieke burgemeesterswoning

La Mairie is een unieke vergaderlocatie in België, net over de grens met Nederland. Deze luxe vergaderlocatie is gesitueerd in een oude burgemeesterwoning.

U heeft deze bijzondere locatie exclusief voor uw gezelschap tot uw beschikking. De riante burgemeesterswoning is geschikt voor maximaal 35 personen.

Lees meer over deze vergaderlocatie

Combineer een vergadering met een overnachting bij de Smockelaer

De luxe groepsaccommodaties van de Smockelaer zijn een ideale locatie voor een informele vergadering. Na een dag vergaderen kunt u gezellig samen dineren en overnachten in de groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 60 personen. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele enkele boxspring bedden voor een gezonde nachtrust. Na een heerlijke nacht in Zuid-Limburg staat u uitgerust weer op.

Lees alles over de mogelijkheden

groepsaccommodatie smockelaer limburg
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.