Hap en stap door Limburg

De Smockelaer ligt in het prachtige Limburgse Heuvelland. Groene bossen, adembenemende vergezichten en pittoreske dorpjes. De ideale omgeving voor een mooie wandeling. Daarnaast staat Limburg ook bekend om haar bourgondische keuken. Dus waarom niet deze twee combineren? De Smockelaer heeft een Hap en Stap route georganiseerd, een combinatie van een wandeling van ongeveer 12 kilometer en een bezoek aan diverse restaurants.

Wandeltocht aan de hand van foto’s

Er zijn al vele mooie foto’s gemaakt van de omgeving. Aan de hand van een aantal foto’s kunt u een wandeltocht maken en zo alle mooie plekken van de omgeving van Slenaken ontdekken. Gedurende de wandeling komt u langs 4 restaurants waar u een amuse krijgt aangeboden. Zo wordt een prachtige wandeling nog lekker ook!

Wilt u meer weten over deze activiteit, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips