Reservieren

Gastbeoordelingen

Auberge De Smockelaer scoort gemiddeld een 9.0 uit 51 beoordelingen.
Ligging 9.2
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 8.8
Eten 8.9
Kamers 9.1
Kindvriendelijk 9.0
Hygiëne 9.0

Dikke 10!

In juli met mijn familie een weekend verbleven in De Poel van De Smockelaer. Wat hebben we genoten. We hadden besloten ons te laten verwennen en de maaltijden te laten verzorgen. Iedere ochtend werden we verrast met een heerlijk ontbijt en 's avonds een lekkere maaltijd, smullen. De medewerkers gaven ons een fijn en welkom gevoel. Een dikke 10. Tot volgend jaar!
Op vakantie geweest met partner 4-8-2018

Prima

Mooie B&B in prachtige rustige omgeving, van waaruit vele wandel-en fietsmogelijkheden zijn. Prima ontbijt, alleen jammer dat hiervoor geen streekprodukten worden gebruikt.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 3-5-2018

Echt een aanrader!!

Mooie accomedatie in mooie omgeving. Vriendelijk personeel, goed eten en mooie kamers. Top midweek gehad!
Op vakantie geweest met partner 6-10-2017

Heel mooi, maar met een zwart randje

Prachtige lokatie, schoon en verzorgd. Negatieve reactie van de eigenaar over een paar pannen die wat aangedaan waren. Moesten zelfs de pannen vergoeden die echt niet stuk waren. Echt een minpunt om dit te eisen. Met zo'n huurprijs was dit echt over de top, jammer.
Op vakantie geweest met partner 13-11-2016

Geweldig

Zeer warm onthaal door de gastvrouw ondanks dat we niet gereserveerd hadden. Gastvrouw dacht in oplossingen en niet in problemen. Mooie locatie, goed eten en zeer vriendelijk personeel.
Op vakantie geweest met partner 12-10-2016

Gezellige accomodatie in prachtige natuur

Gezellige drukte,Niet eenzaam maar wel ontspannend
Op vakantie geweest met partner 16-9-2016

Luxueuze Auberge !

De Smokkelaar in Slenaken is een luxueuze uitvalsbasis om de prachtige regio te ontdekken. Grote piekfijne en gezellige kamers, een grote keuken, salon, wifi... alles wat je nodig hebt. We waren daar met een groep van 14 triatleten en konden er ons eigen potje koken. Ook gezellig dorpje met gezellige restaurantjes en tearooms om iets te drinken. Ideaal voor groepen die daar willen sporten of wandelen maar ook graag achteraf willen comfortabel willen relaxen in deze Auberge. Toen we terug thuis kwamen besefte ik dat mijn gsm oplader nog in het stopcontact stak.. deze werd snel nagestuurd met een pakketdienst.... op kosten van de eigenaar !! Wij hebben de Smokkelaar intussen aangeraden aan verschillende vrienden. Werkelijke een topverblijf !! Zeker voor een groep volwassenen.
Op vakantie geweest met partner 18-8-2016

Geweldige accommodatie op een schitterende plek!

Villa Schweiberg was voor ons de ideale plek voor een familieweekeind. De hartelijke ontvangst en het mogelijk maken van onze wensen, door gastvrouw Monique, hebben bijgedragen aan een fantastisch weekeind.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-4-2016

Fantastisch weekend.

Wij hebben met onze fam. bestaande uit 15 personen een geweldige ,luxe , gezellig, prachtig weekend gehad in villa Schweiberg. Het heeft ons aan niks ontbroken fantastisch uitzicht waar iedereen het nog dagelijks over heeft. Het zwembad de kamers alles is perfect. Wij komen zeker terug.
Op vakantie geweest met partner 27-10-2015

Geweldige locatie voor onze bedrijf incentive

Met een groep van 10 personen verbleven bij de Smockelaer, huis de Poel. Ieder een eigen slaapkamer en badkamer, zeer luxe en schoon. Ontbijt, lunch, diner, alles werd verzorgd. Er werd goed meegedacht over activiteiten en dit werd ook voor ons geregeld. Aanrader!
Op vakantie geweest met partner 7-10-2015

A gen Beuke.Geweldige plek en splendid view

A gen Beuke is een prachtig landhuis, waar wij met 23 personen en in de aangrenzende villa een geweldig weekend hebben beleefd. De luxe was ongekend evenals de verzorging van ons gezelschap wat eten en drinken betreft.We hebben genoten van de ruimte, zowel binnen als buiten. We konden als familie overal bij elkaar zitten.De bedden waren heerlijk en de prachtige badkamers verdienden waardering. Het programma was prima toegespitst op onze groep. Het grote zwembad viel goed in de smaak.
Op vakantie geweest met partner 5-10-2015

Geweldig

we hebben een aantal leuke dagen gehad veel plezier met de hele groep Maurice en Monique hebben ons goed ver zorgt we zijn met ons allen naar valkenburg geweest met miljoenentreintje en gemeente grotten we komen zeker terug
Op vakantie geweest met partner 19-7-2015

Veelzijdig en gastvrij

We zijn met de familie op het landgoed geweest. Dat was fantastisch. We waren met 34 personen in de Hoeve en de naastgelegenvilla. De kinderen waren heel blij met de mooie zwembaden. Wij met het weidse uitzicht. De Smockelaar heeft voor ons ook de familie BBQ verzorgd. Daar was iedereen zeer tevreden over.We krijgen nog steeds heel positieve waardering van onze gasten. De omgeving leent zich voor gezamenlijke of individuele activiteiten. Wij hadden boogschieten uitgekozen, eennatuurweandeling en schapen drijven. Anderen hebben fietsen of scooters gehuurd; zijn naar Vaals of Maastricht geweest. Er is veel te kiezen.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 4-7-2015

Wat een top weekend om nooit te vergeten

Dat was leuke weekend , wij waren met de Pinkster te gast daar. lekker eten , zeer vriendelijk professioneel personeel , leuke terras alles klopt , het is met een word !goeie aanrader . Wij komen zeker terug .
Op vakantie geweest met partner 26-5-2015

Fantastisch plek

In 1 woord: Geweldig, ontvangst en medewerkers, alles geweldig. Erg mooie omgeving, wij slapen in de depandance, net over de grens in Belgie in het oude gemeentehuis, dit is een erg mooi gerestaureerd gebouw met mooie comfortabele kamers.
Op vakantie geweest met partner 23-2-2015

Unieke ervaring Villa A gen Beuke

Wij hebben dit weekend de unieke mogelijkheid gehad te verblijven in de nieuwe accommodatie van de Smockelaer: Villa A gen Beuke. Een absolute aanrader voor een unieke belevenis. Een zeer grote villa me inpandig zwembad en uniek uitzicht op het geuldal. De luxe van het huis is ongeëvenaard. Dit kan je niet uitleggen dit moet je meemaken om het te geloven.
Op vakantie geweest met partner 1-2-2015

Fantastique

de smockelear is een heel mooie verblijf daar kun je heel lekker eten en goed slapen goede bedden. mooie omgeving daar krijg je geen spijt van Maurice en Monique dank je wel
Op vakantie geweest met partner 28-2-2014

Grensoverschrijdend genieten

De Smockelaer ligt in Heijenrath pal aan de Nederlands-Belgische grens en dankt zijn naam aan het heimelijk gesmokkel in vroegere tijden. Nu hoeft dat niet meer. Wij kregen allerlei prachtige grensoverschrijdende wandel- en fietsroutes aangereikt en de zaak zelf is zowel voor B&B als voor groepen ideaal geaccommodeerd. Het ligt rustig in de natuur en is voorzien van alle comfort en gastvrij was ons onthaal. Binnen was het lekker relaxen met een mooi glas Limburgse wijn of bier bij het knappend houtvuur van de open haard. De keuken bood genoeg keus, ook voor mijn vegetarische partner en de intieme sfeer van het restaurant stond garant voor een ontspannen diner. Het was nog lekker weer en het terras bood mooi uitzicht over het schitterende Heuvelland. Een bezoekje aan de Smockelaer neem je als een goede herinnering in je knapzak mee naar huis. Een ideale uitvalsbasis, zeker ook als je sportfietser of mountainbiker bent, want ook op fietsfans is de zaak helemaal ingespeeld.
Op vakantie geweest met partner 10-10-2013

Hele fijne ervaring!

Super mooie locatie en het huis was fantastisch voor het doel waarvoor wij kwamen; familie weekend. De kamers boden genoeg privacy met moderne badkamers. Beneden in de ruime woonkamer kon iedereen gezellig bij elkaar zitten en ook voor ontbijt en diner met zn allen aan de lange tafel zitten, dit was voor ons erg fijn. Het personeel is erg vriendelijk en zijn bereid van alles te regelen. Doordat de keuken wat klein was, hebben we gebruik gemaakt van de Weber barbecue om het diner te bereiden, dit werkte heel goed en alles werd totaal voor ons verzorgd. Al met al een super goede ervaring in een prachtige omgeving! Speciale dank aan Monique voor alle goede zorgen!
Op vakantie geweest met partner 10-10-2013

Gewelig

Nette en keurige accommodatie. Met onze twee kinderen heerlijk geslapen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-9-2013

Leuke acco met super faciliteiten op goede locatie

Groepsaccomodatie en Bed & Breakfast. Wij zaten in het gedeelte dat Het Roebelsbos heet. Het sfeervolle restaurantje van de acco heeft een mooi buitenterras met speeltuin + kleine kinderboerderij. Grote verschillend ingerichte kamers alle voorzien van WC,douche + TV. Woonkamer voorzien voldoende tafels, stoelen,TV,Video,Hifi + potkachel. Vanuit woonkamer kom je op het terras met grote parasol met uitzicht op het bijbehorende voetbalveld met goals. Keuken voorzien van 2 grote koelkasten met vlaai als welkom van de eigenaar, senseo, koffiezetapparaat, theedoeken,schoonmaakdoekjes,vaatwasser+vaatwastabletten,magnetron,waterkoker,thermoskannen,diverse pannen, ruim voldoende servies en bestek.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-7-2013

Niet echt klantvriendelijk

Mooie sfeervolle accommodatie, leuk ingerichte kamers. Handdoeken in badkamer wel erg kleine maat, beter zelf meenemen. Jammer dat er achteraf een fles wijn in rekening wordt gebracht, die wij niet genuttigd hebben. Vooral de toon waarop dit gebeurde heeft ons helaas een nare nasmaak gegeven van verder een prima familieweekend.
Op vakantie geweest met partner 24-9-2012

Rustig en mooie b&b

heel mooi gelegen b&b met ruime schone kamers en goede bedden. het ontbijt is excellent en je kunt er ook goed avondeten tegen goede prijs. prima uitvalsbasis om zuidlimburg te verkennen
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-7-2012

Geweldige accomodatie super weekend

We hebben ons jaarlijks familieweekend beleefd bij auberge de Smockelaer, dit was echt geweldig, hele mooie boerderij verbouwd tot appartementen, tot in details afgewerkt, heel mooi gedaan, ook de eigenaars en het personeel zijn erg vriendelijk wij gaan hier zeker terug
Op vakantie geweest met partner 17-3-2012

`n Heel mooi en lekker plekje

Fantastisch! Weer `n uurtje thuis, en nog napraten over De Smockelaer. Vijf dagen verewend! Super plek in Zuid Limburg. Hele nette kamers, met mooie douches. Voorzien van goede boxspring bedden. Dus iedere morgen uitgerust, en met `n goedgevulde maag weer op pad. Want het ontbijt mag bij deze ook nog wel even vermeld worden. Echt uitgebreid!! Dus, voor jong en oud een aanrader. Cees en Nelly, Oisterwijk
Op vakantie geweest met partner 29-7-2011

Werkelijk fantastisch

We zijn met kerstmis te gast geweest met onze famillie bij de smockelaer. En hebben het super gehad. Heerlijk genoten van het kerstdiner in het restaurant. Daarnaast hadden we hele mooie familliekamers die niets te wensen overlieten en zeer sfeervol waren ingericht. Alleen de heenreis was door de sneeuwval wat langer dan gepland, maar ons kerstverblijf bij de smockelaer maakte dat meer dan goed. Bedankt lieve mensen van de smockelaer, zeker tot volgend jaar
Op vakantie geweest met partner 30-12-2010

Sfeervolle overnachting in prachtige omgeving

Vanwege een Andre Rieu concert waren we op zoek naar een overnachtingsplaats in de buurt van Maastricht. Nu is het hier niet echt in de buurt toch bijna een half uur rijden, maar het was niet meer mogelijk iets in of in de buurt van Maastricht te vinden. Bleek achteraf toch een prima keus. Voor ons is vooral de sfeer belangrijk en die is daar zeker. Op een paar honderd meter van de Belgische grens. Kun je ook nog in Teuven bij Moeder de Gans gaan eten. De kamers met houten vloer en goed bed zijn prima. Niks op aan te merken. Op het terras was het vanwege het goede weer prima toeven en het ontbijt zeer uitgebreid. Leuk wandelen in de buurt maar het gulpdal is vanuit het vlakbij gelegen Slenaken echt de top.
Op vakantie geweest met partner 25-7-2010

Aanrader voor wandelaars en fietsers!

De Smockelaer stond voor mij al op de eerste plaats qua lunch en diner en sinds afgelopen weekend staat de Bed and Breakfast ook op nummer 1. Zeer gastvrij Internet op de kamer Heerlijke bedden (boxsprings) Uitgebreid ontbijt in restauarant Goede uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen
Op vakantie geweest met partner 19-7-2010

Heerlijke plek met super vriendelijk personeel

We hebben een heerlijke vakantie gehad mede dankzij de vriendelijke bediening het bourgondische eten en de zeer mooie kamer die we hadden, Volgend jaar weer
Op vakantie geweest met partner 14-8-2009

Prachtig hotel in een mooie omgeving.

Prachtig hotel , mooie schone kamers, vriendelijke en hulpvaardig personeel. Heerlijk eten en leuke arrangementen gecombineerd met een diner in bij cafe - restaurant Modern in Teuven [ België] Op beide lokaties een heerlijk terras. Wij komen zeker een keer terug voornog meer heerlijke wandelingen. Christine en Joop Schellevis.
Op vakantie geweest met partner 3-8-2009

Een aanrader!!

De smockelear is een echte aanrader!! De ligging is super, binnen 30 minuten in Maastricht, Valkenburg, Vaals etc. Ook de gerestaureerde boerderij is erg mooi met gezellige, knusse kamers. Het ontbijt is lekker en goed geregeld. Ze ruimen het pas op als je geweest bent. Het personeel is erg vriendelijk en niets is teveel. Kortom super!!
Op vakantie geweest met partner 26-7-2009

Prachtige Locatie om Limburg te verkennen

Afgelopen weekend 2 overnachtingen gehad incl diner bij zowel de Smockelaer als cafe Modern in Teuven (in Belgie op loopafstand). We hebben genoten! Huisgemaakte kersenvlaai, heerlijk!! Gezellig, sfeervol, lieve mensen en uitstekende bediening. Het ideale punt om van hieruit te wandelen of te fietsen door Zuid-Limburg.Prima ontbijt met versgebakken broodjes en verse jus d'orange. We gaan zeker nog eens terug.
Op vakantie geweest met partner 19-7-2009

Geweldige vakantiebestemming

we zijn met onze kinderen van 11 en 13 jaar een midweek bij de Smockelaer geweest. Het was er in 1 woord geweldig. Prima ontvangst, mooie kamers en en heerlijk gegeten!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 22-6-2009

Echt genieten!!

We zijn een midweek geweest en alles was gewoon perfect! Mooie, schone appartementen, vriendelijk personeel en heerlijk eten in een mooie omgeving. Onze midweek was super en we hebben alweer voor een 2e keer geboekt want het was voor ons........... echt genieten!!!!
Op vakantie geweest met partner 22-6-2009

Gastvrijheid op z'n best

Auberge De Smockelaer weet hoe het moet. De eigenaren en het personeel zorgen ervoor dat je niets te kort komt. Wij zijn er nu voor de tweede keer geweest. Vorig jaar met onze vriendengroep, toen zaten we in een groepsaccommodatie, en dit jaar samen in de B & B. Heerlijk gewandeld, daarna lekker wat gedronken en gegeten in het restaurant. Lekker geslapen op de fantastische boxspringbedden en 's ochtend fijn mogen uitslapen want je kunt ontbijten zo laat als je zelf wilt. Heerlijk ontbijt met lekkere broodjes, croissant, verse jus en brood zoveel als je zelf wilt....... Tot binnenkort Smockelaer, wij komen weer terug. Groet, Roel en Agnes
Op vakantie geweest met partner 21-6-2009

Fantastische locatie

Geweldig weekend gehad - Prima bedden - uitgebreid ontbijt - grote verzorgde kamers met mooi uitzicht - Prachtige omgeving - zeer vriendelijk en behulpzaam personeel Kortom een echte aanrader
Op vakantie geweest met partner 17-6-2009

Kan beter

Personeel had het zo druk met terras zodat we ruim een half uur moesten wachten voor we naar de kamer mochten.Kan gebeuren het was een mooie dag. Kamer wel mooi ,maar zoals iemand al heeft aangehaald is het gehorig,en kleine raampjes die hoog in de kamer zitten. Ontbijt viel ons heel erg tegen ,geen lekker brood,maar 2 afbakbroodjes p p. en een croisant,omdat ik niet van croisants hou vroeg ik om nog een boterham of broodje,maar dat kon niet want ze hadden alleen maar van die afbakbroodjes,en die moesten dan nog gebakken worden ,en dat zou nog wel even duren,werd ons gezegd. We hebben in Limburg al veel hotels bezocht,maar dit nog nooit meegemaakt. Meestal komen ze vragen of je brood genoeg hebt. De ligging is mooi,en het hotel ook,maar je betaald natuurlijk ook voor wat service en gastvrijheid.
Op vakantie geweest met partner 30-5-2009

Heerlijk

Zeer gastvrij, mooie omgeving. Het is nou eenmaal het mooiste stuk van Zuid Limburg. Wat een vriendelijke mensen. Ontbijt was gewoon top. Alles heerlijk vers. Helaas maar 1 nacht geweest maar komen hier zeker nog wel een terug.
Op vakantie geweest met partner 1-12-2008

Heerlijke vakantie

Heerlijke week gehad bij de smockelaer. een mooie omgeving. we hebben prima gegeten en de gastvrijheid is geweldig. De kamers zijn perfect, heerlijke bedden en schitterende badkamers, mensen van de smockelaer, bedankt we komen snel weer terug, groetjes uit friesland
Op vakantie geweest met partner 16-9-2008

Heerlijk genieten !!!!!!!!!

Geweldig, wat een gastvrijheid en ontzettend vriendelijke mensen. Ontbijt is super en het diner is ook geweldig. Wij komen zeker terug om wederom van deze gastvrijheid en het wandelen te genieten
Op vakantie geweest met partner 24-8-2008

Super accommodatie

Wij zijn met onze famillie een weekend bij de smockelaer geweest en we hebben het in een een woord fantastisch gehad. Super vriendelijk personeel lekker eten en prachtige verzorgde kamers,zeer schoon en de inrichting is erg mooi gedaan, mijn complimenten wij gaan terug
Op vakantie geweest met partner 16-8-2008

Super groepsaccommodatie

Vorig weekend zijn we met onze famillie een weekendje bij de smockelaer geweest. Het was echt een genot, super mooie kamers en zeer vriendelijk personeel. de streek is subliem, je waant je in frankrijk. Mensen van de Smockelaer bedankt en ga zo verder. tot volgend jaar
Op vakantie geweest met partner 16-8-2008

We zijn hier 3 nachten geweest en hebben echt genoten. een hele mooie boerderij in een mooie wandelomgeving. We hebben 2 keer in het restaurant gegeten en zijn prima verwend. De kamers zijn erg mooi ingericht en ik heb nog nooit in een hotel op zulke heerlijke bedden geslapen
Op vakantie geweest met partner 5-6-2008

4 kamers op een kleine etage met bordkartonnen tussenwandjes! Het stel naast ons was kennelijk op huwelijksreis... De kleine badkamer is prachtig ingericht maar wij hadden dat geld liever in betere muren besteedt gezien. Er is weinig kastruimte, kleine raampjes en geen balkon. Geen 4-sterren hotel dus. Buiten is er veel ruimte maar die wordt besteed aan parkeerruimte en paarden, ipv lekkere zitjes voor de gasten. Met pinksterweekend bleek de kamerprijs voor 2 nachten E 250,- !! Wij vonden het erg onsympathiek om er met pinksteren een derde van de prijs op te gooien. Andere hotels doen dat namelijk ook niet. E 125,- per nacht is echt de prijs niet waard. Voor dat geld zijn er genoeg andere hotels in de buurt. Daar zal de inrichting ongetwijfeld tuttiger zijn, maar met een lekker balkon, zitjes in de tuin en vooral geen bedgeluiden van de buren, toch te preferen.
Op vakantie geweest met partner 18-5-2008

Familie weekend doorgebracht met 19 pers. eind nov.2007. Bij organiseren werd er meegedacht over diner/ontbijt en activiteiten.Er was veel te regelen zoals bv eten in het restaurant of laten brengen in het huis. Boodschappen (zoals bv de bakker) bestellen. Appartement was geweldig ruim schoon en bij elke kamer eigen toilet en douche. We hebben onze fam. hier echt kunnen verwennen met medewerking van de mensen van de Smockelaer. Zeker een aanrader met een grote groep. Vast ook met z'n tweeen.
Op vakantie geweest met partner 23-4-2008

Een echte aanrader. We hebben er 3 nachten genoten en heerlijk gewandeld in de omgeving. Ook de kinderen hebben zich naar hartelust geamusseerd in het gezellige restaurant waar we heerlijk gegeten hebben. Wij komen terug
Op vakantie geweest met partner 12-1-2008

We zijn hier 1 nachtje geweest en dat had best wat langer mogen zijn! Een heerlijke accommodatie met mooie kamers. Onze kamer was erg 'kaal' maar we hebben om het hoekje gekeken bij andere kamers die wel iets op de muur hadden hangen en een LCD-scherm hadden. Het eten in het restaurant was goed, maar niet uitzonderlijk. We komen hier zeker nog eens terug!
Op vakantie geweest met partner 26-11-2007

mooi stukje limbug! Authentieke en gezellige locatie. De bedrijfsleid(STER) die wij gezien hebben was erg vriendelijk en zeker niet onbeleefd. We hebben overnacht op basis van B&B. Het ontbijt was prima verzorgd en de bedden lagen heerlijk. Over het diner kunnen wij niet oordelen.
Op vakantie geweest met partner 24-9-2007

Personeel erg onbeleefd met name een jonge die de bedrjfsleider schijnt te zijn. Restaurant erg duur. Hier gaan we niet meer terug
Op vakantie geweest met partner 1-6-2007

GEWELDIG!!! Zeer mooie (gerestaureerde) vierkantshoeve met authentiek ingerichte kamers. Ontzettend gezellig. Daarnaast is in de hoeve een restaurantje gevestigd met heerlijke streekgerechten. Heerlijke omgeving om te wandelen.
Op vakantie geweest met partner 27-5-2007