Eten op school was nog nooit zo gezellig! Kom naar Café Modern in Teuven

Uit eten op school? Dat kan in Teuven, net over de grens in België. Dit oude dorpsschooltje is omgebouwd tot gezellig modern restaurant met een knipoog naar vroeger. Karakteristieke elementen van de school zijn gelijk gebleven, denk aan de kapstokhaken op de gang, het schoolbord en de kunstobjecten aan de muur. Een unieke belevenis in een bijzonder restaurant in België.

Diverse mogelijkheden voor groot en klein gezelschap

cafe modern 01

In het restaurant kunt u plaatsnemen wanneer u gezellig met uw familie of vrienden een hapje wilt eten. Maar ook als u overnacht in naastgelegen groepsaccommodatie en bed & breakfast La Mairie bent u van harte welkom om met een select of groot gezelschap een hapje te eten. Het klaslokaal is omgetoverd tot gezellig restaurant met diverse kleine ruimtes waar u kunt genieten van een heerlijke lekkernijen van de chefkok.

Naast het dorpsschooltje staat nog de voormalige gymzaal die helemaal is omgetoverd tot feestlocatie. De ideale ruimte voor een spetterend feest, onvergetelijke bruiloft of succesvol congres!

Niet alleen wij vinden de locatie uniek en bijzonder, Vlaanderen is het geheel met ons eens. Onlangs is Café Modern uitgeroepen door de Belgische televisie tot "Strafste café in Vlaanderen"!

Heerlijke maaltijd bereid met streekproducten

Café Modern biedt haar gasten alleen het allerbeste. De verse jus d'orange is bijvoorbeeld ook echt vers geperst. Maar als u een liefhebber bent van vers vlees dan is dit zeker een restaurant waar u geweest moet zijn. Het vlees van de koeien en varkens komt van een boer uit de directe omgeving en is geheel biologisch. De koeien hebben bijvoorbeeld altijd buiten mogen grazen en krijgen geen penicilline en dat kunt u proeven.

"Dat we het beste van het beste gebruiken, is voor ons zo vanzelfsprekend dat we het niet van de daken schreeuwen. We doen het gewoon. Daarbij komt: waarom zou ik het ergens anders gaan halen als we het hier ook hebben?" aldus eigenaar Maurice Loo.

Ultieme gastvrijheid in Zuid-Limburg

cafe modern 02

Een ontbijt, lunch of diner kan nog zo heerlijk zijn, maar de service en vriendelijkheid is misschien nog wel belangrijker. De medewerkers hebben passie voor het vak en dat stralen ze ook uit! U wordt niet alleen hartelijk ontvangen, ze leggen u helemaal in de watten en zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

"Onze medewerkers selecteren wij op vriendelijkheid en passie voor het vak. Een kwestie van marketing? Nou nee. Wat mij betreft moet je eerder spreken van een way of life." aldus eigenaar Maurice Loo.

Dé place to be met mooi weer!

Het terras van Café Modern is dé place to be om met mooi weer even te genieten van de zonnestralen en natuurlijk een drankje. Onze gasten komen van heinde en ver om op het terras van Café Modern plaats te nemen en gezellig bij te kletsen. Ervaar zelf onze gastvrijheid in Teuven!

Wilt u alvast een voorproefje van hetgeen u mag verwachten, bekijk dan online onze menukaart.

Daarom Smockelaer

  • Sfeervol restaurant met openhaard
  • Ruim terras
  • Gebruik van streekproducten
  • Bourgondische keuken en gulle gastvrijheid
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
9,1
Op basis van 50 beoordelingen
Lees beoordelingen