Reserveer online

De inspiratiewandeling, een nieuwe manier van wandelen

Door de prachtige omgeving van de Smockelaer in Slenaken kunt u samen met uw collega’s urenlang genieten van wandelplezier! Aan de wandelliefhebbers onder ons hebben wij een leuke en bijzondere groepsactiviteit te bieden, namelijk de inspiratiewandeling.

Van wandelen krijgt u inspiratie!

Onder begeleiding van acteur en motivator Ron Roumen laten wij u en uw gezelschap kennis maken met een nieuwe manier van wandelen. Zo zullen wij tijdens de prachtige wandeling door Slenaken u enkele uitdagingen voorleggen, waarbij u wordt geprikkeld door middel van terugkerende elementen, zoals poëzie en theater, om anders tegen vraagstukken in het bedrijfsleven aan te kijken. Onder andere heeft de inspiratiewandeling door de goede oefeningen ook een positieve impact op uw emotionele beleving en leert u meer te halen uit uw eigen ambities.

En weet u wat er naast de prachtige omgeving zo uniek aan deze wandeling is? U mag zelf de leidraad bepalen. Zo kunt u ervoor kiezen om muziek, teksten of andere zaken te delen met de groep om zo te werken aan teambuilding en tot creatieve inzichten te komen.

Combineer de inspiratiewandeling met een uitdagende workshop vuurspuwen of een interessante lezing over verandermanagement en beleef een geweldige dag bij de Smockelaer!

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze inspirerende wandeling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Activiteitenoverzicht

 

Informatie aanvragen

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2018
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service