Beschuit met muisjes bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

Heeft u geen zin om zelf beschuit met muisjes klaar te maken? Geef dan een babyborrel bij de Smockelaer! Wij zorgen voor beschuit met muisjes, een kopje koffie of thee al dan niet met een borrel in één van onze feestlocaties. Vier de geboorte van uw kleine wonder samen met vrienden en familie en wij maken er een onvergetelijk moment van!

Een bijzondere babyborrel of babyshower

De Smockelaer beschikt over diverse locaties waar u met een select gezelschap of grote groep vrienden en familie een gezellige babyborrel of babyshower kunt geven. Het Vakwerkhuys is de ideale locatie voor een babyborrel, terwijl u uitkijkt over het prachtige Limburgse Heuvelland.

Zoekt u een bijzondere locatie, laat u dan verrassen door de unieke en bijzondere locatie Café Modern in Teuven, net over de grens in België. Deze gezellige en sfeervolle locatie is gelegen in de oude dorpsschool in Teuven en uitgeroepen door de Belgische televisie tot "strafste café in Vlaanderen". Het interieur zal u verrassen, modern maar met een knipoog naar vroeger. Ontdek het zelf!

Wij regelen het graag voor u

Wij bieden u de perfecte locatie voor een geslaagde babyborrel of babyshower en nemen graag alle zorgen uit handen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een rondleiding.

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
9.3
9.0
8.7
9.0
9.1
8.9

9.1

48
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips