Culinair genieten bij Restaurant de Smockelaer in Zuid-Limburg

De twee restaurants van de Smockelaer staan bekend om de bourgondische keuken en gulle gastvrijheid. Restaurant de Smockelaer en Café Modern hebben ieder een unieke uitstraling, echter hebben ze één ding gemeen, ze bieden u een voortreffelijke maaltijd van biologische streekproducten.

restaurant cafe modern04
restaurant smockelaer

Genieten bij de openhaard in Restaurant de Smockelaer in Slenaken

Wanneer u Restaurant de Smockelaer binnentreedt wordt u omarmd door de warme en huiselijke sfeer. Aan tafel geniet u met een knisperend haardvuurtje op de achtergrond van een heerlijke maaltijd met biologische streekproducten.

Lees meer over Restaurant de Smockelaer

Modern met een knipoog naar retro bij Café Modern in Teuven

Café Modern is gelegen in een oud schoolgebouwtje, waar het gevoel van de fijne kindertijd weer even helemaal terugkomt. Het restaurant bevindt zich in het oude klaslokaal waar vele kenmerkende elementen bewaard zijn gebleven zoals het grote schoolbord en diverse kunstobjecten aan de muur.

Lees meer over Cafe Modern

cafe modern teuven
groepsdiner smockelaer

Uit eten met een groep, kies voor een buffet of smakelijk menu

Bij de Smockelaer bent u van harte welkom als u wilt komen eten met vrienden, familie of collega's. Of u nu met 2 personen komt of met 300, onze chefkok bereidt met liefde de heerlijkste maaltijden voor u, het enige wat u hoeft te doen is te genieten van onze gastvrijheid!

Lees meer over de mogelijkheden

Alleen de beste ingrediënten met biologische streekproducten

Niet alleen het vlees, ook veel andere producten die uit de keuken komen – voor zover dat mogelijk is - komen uit de eigen omgeving", zegt Maurice Loo. ,,Voor mijn vier kinderen wil ik het beste en dat wil ik ook voor mijn gasten. Ik vind het heerlijk om hen bij wijze van spreken het vlees van oma voor te zetten. Dat het gewaardeerd wordt, blijkt alleen al uit de vragen die wij krijgen. ,,Waar komt toch dat heerlijke vlees vandaan? Voor ons is het een mooie mogelijkheid om in gesprek te komen met de mensen. Je bouwt zo'n band met ze op, dat je gasten voor het leven krijgt."

streekproducten restaurant smockelaer
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.