Informatie aanvragen

De Smockelaer, een bijzondere trouwlocatie in Limburg

trouwlocatie zuid-limburgBent u op zoek naar een originele trouwlocatie in Zuid-Limburg? Romantisch, uniek, bijzonder en bij voorkeur waar u de hele dag kunt doorbrengen? Dan willen we u graag onze twee unieke trouwlocaties presenteren in Zuid-Limburg en België.

Bij de Smockelaer geeft u elkaar het ja-woord op een originele locatie, om vervolgens te proosten op een gelukkige toekomst samen. Geniet van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant en overnacht in onze luxe bruidssuite of riante groepsvilla. De Smockelaer zorgt voor een trouwfeest waar u nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

Bijzondere trouwlocatie op een luxe landgoed in Limburg

unieke trouwlocatieDe Smockelaer biedt een nieuwe officiële trouwlocatie: Villa A gen Beuke op Landgoed Mechelen. Deze officiële trouwlocatie is niet zomaar een trouwlocatie in Limburg. De luxe accommodatie A gen Beuke is gelegen bovenop de Schweiberg met een prachtig uitzicht over het Geuldal.

De luxe accommodatie biedt u de mogelijkheid om in een informele en besloten setting elkaar het ja-woord te geven. Vervolgens kunt u gezamenlijk toosten, dineren en indien gewenst zelfs overnachten. Alles onder 1 dak, met een select gezelschap. Wilt u graag een groot en spetterend feest geven, dan bieden onze accommodaties de Smockelaer of La Mairie op enkele kilometers afstand van A gen Beuke u deze mogelijkheid.

Trouwen in een idyllisch kerkje of onder de bomen

Een oud kerkje heeft zo zijn charmes om elkaar daar het ja-woord te geven. Dat kan in Teuven net over de grens in België. Bij mooi weer kunt u buiten onder het loof van de bomen elkaar eeuwige trouw beloven. En dat moet uiteraard gevierd worden! Terwijl u elkaar het romantische Ja-woord geeft, zetten wij de laatste puntjes op i voor uw trouwfeest. Bruidstaart? Check. Champagne? Check. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Een groot trouwfeest geven in het strafste café in Vlaanderen

trouwen in limburg Café Modern is gesitueerd in een oude dorpsschool in het dorpje Teuven, met daarbij een geweldige feestlocatie Patria in de oude gymzaal. De ruim 100 jaar oude gymzaal beschikt over een geweldige akoestiek voor een spectaculair feest! De band speelt op het podium terwijl de gasten tot laat in de avond swingen in de zaal. 

Café Modern is door de Belgische televisie uitgeroepen tot strafste café van Vlaanderen en daar zijn wij trots op! En zeg nou zelf, het is geen straf om daar te mogen feesten.

Blijft u slapen?

Na een trouwfeest nog helemaal naar huis rijden is niet nodig. Zowel de trouwlocatie A gen Beuke in Zuid-Limburg als in Teuven net over de grens in België bieden u de mogelijkheid te overnachten in een romantische bruidssuite. Lees alles over de overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk de trouwfeest mogelijkheden Bekijk de overnachtingsmogelijkheden

 

 

Bekijk de foto's

trouwen_vakwerkhuys_01 trouwen_vakwerkhuys_02 trouwen_vakwerkhuys_03 trouwen_vakwerkhuys_04 trouwen_vakwerkhuys_05 trouwen_vakwerkhuys_06 trouwen_vakwerkhuys_07 trouwen_vakwerkhuys_08 trouwen_vakwerkhuys_09 trouwen_vakwerkhuys_10 trouwen_vakwerkhuys_11 trouwen_vakwerkhuys_12 trouwen_vakwerkhuys_13 trouwen_vakwerkhuys_14 trouwen_vakwerkhuys_15 trouwen_vakwerkhuys_16 trouwen_vakwerkhuys_17 trouwen_vakwerkhuys_18 trouwen_vakwerkhuys_19 trouwen_vakwerkhuys_20 trouwen_vakwerkhuys_21 trouwen_vakwerkhuys_22 trouwen_vakwerkhuys_23 trouwen_vakwerkhuys_24

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.