Givelderweg 2
6276 PB Slenaken
T. +31 (0)43 457 4445
F. +31 (0)43 457 2352
info@smockelaer.nl
 
 

groepsaccommodatie in zuid limburg

 
Wij bieden u sfeervolle groepsaccommodaties, vakantiehuizen en bed & breakfast op een prachtige plek in Zuid Limburg. U kunt bij de Smockelaer ook terecht voor de ideale feestlocatie of vergaderlocatie. In ons café-restaurant bent u altijd welkom voor een heerlijk diner of een drankje op ons terras.
 
De Smockelaer is sfeervol gehuisvest in een 18e eeuwse, geheel in stijl gerestaureerde, uit antieke veldbrandstenen opgetrokken vierkantshoeve. Gelegen in het zuidelijkste deel van het heuvelland Limburg, bovenop de hellingen van het Geuldal, noordoost van Slenaken, 250 meter van de Belgische grens en de Voerstreek.

bekijk via deze link de foto's van onze nieuwste accommodatie La Mairie in Teuven 

 

  Auberge de Smockelaer Groepsaccommodatie Zuid limburg 20 personen

De naam van de auberge is geïnspireerd op de romantiek van de vroegere smokkelpraktijken in het grensgebied. Maar al te vaak een waar kat-en-muisspel, waarin smokkelaars en douanekommiezen beurtelings aan het langste of kortste eind trokken.
 
Tijdens uw verblijf in Auberge De Smockelaer is het beslist de moeite waard ademloos kennis te nemen van de talloze (sterke) smokkelaarsverhalen die nog altijd circuleren.

Nieuws

 

 
Auberge de Smockelaer winnaar  training / congreslocatie van het jaar 2013