Overnachten in Zuid-Limburg bij de Smockelaer

De Smockelaer beschikt over diverse luxe groepsaccommodaties waar u samen met familie, vrienden of collega's kunt overnachten in het mooie Zuid Limburg. U kunt bijzonder overnachten in een 18 eeuwse hoeve, een oude burgemeesterswoning, of een zeer luxe groepsvilla. Welke accommodatie u ook kiest, u kiest voor kwaliteit op een toplocatie in Zuid Limburg.

Lees meer over onze groepsaccommodaties

groepsaccommodatie smockelaer limburg
luxe groepsaccommodatie limburg

Overnachten in een exclusieve groepsvilla

De luxe groepsvilla’s van de Smockelaer gaan een stap verder dan luxe en comfort. Zo liggen de luxe groepsvilla’s op een top locatie bovenop de Schweiberg en hebben ze allemaal een eigen binnenzwembad. De slaapkamers zijn standaard uitgerust met badkamer met groot ligbad en de woonkamer en de keuken zijn werkelijk riant!

Lees alles over onze luxe groepsvilla’s

Bed & breakfast in Zuid-Limburg

De sfeervolle, klassiek romantische bed & breakfast kamers zijn de ideale verblijfplaats voor een weekendje weg of mini break in Zuid Limburg. De omgeving leent zich om een prachtige wandeling of fietstocht te maken en de mooie plekjes van Zuid Limburg te ontdekken, om vervolgens te ontspannen op uw sfeervolle bed & breakfast kamer.

Lees alles over de bed & breakfastkamers

sfeervolle bed en breakfast smockelaer limburg
vergaderen zuid limburg smockelaer08

Vergaderen en overnachten op een bijzondere locatie

De Smockelaer biedt vele mogelijkheden op gebied van vergaderen. U kunt kiezen voor de unieke vergaderlocatie het Vakwerkhuys, maar ook informeel vergaderen in een van onze luxe groepsaccommodaties behoort tot de mogelijkheden. Vergaderen en overnachten gaan geheel hand in hand bij de Smockelaer.

Lees alles over onze vergadermogelijkheden

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips