Kookworkshop in Zuid-Limburg bij de Smockelaer

Een kookworkshop is niet alleen erg gezellig en lekker, het is ook nog eens heel erg leerzaam! Na een hartelijke ontvangst met een hapje en een drankje door onze professionele kok neemt hij u mee in de wereld van het koken. De kok heeft alles al voorbereid, een 3- of 4 gangenmenu samengesteld, boodschappen gedaan en alles staat klaar voor een geslaagde avond.

Wat is uw doel?

Bij de kookworkshop staat bourgondische gezelligheid voorop. Of u nu samen met familie, vrienden of met collega’s bent, we maken er een leuke avond van met een heerlijk resultaat: een 3- of 4 gangendiner. In groepsverband maakt u gezamenlijk een gang klaar om deze vervolgens in het restaurant of de groepsaccommodatie te nuttigen.

Een kookworkshop is ook de ideale activiteit om te werken aan teambuilding. Na een vergaderdag of training is het een aangename afsluiting van de dag. Daarnaast komen aspecten als leidinggeven, time management, efficiëntie en accuraat werken aan bod. Een leuke uitdaging na een dag samenwerken!

Combineer uw kookworkshop met een wandeling met de natuurgids

De Smockelaer is gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten op maat. Afhankelijk van het doel en de samenstelling van de groep geven wij een advies voor een passende agenda. Zo kunt u bijvoorbeeld een kookworkshop combineren met een wandeling met de natuurgids. U krijgt voor de wandeling een overzicht van de benodigde ingrediënten voor de kookworkshop en gaat zelf op zoek naar de benodigde paddenstoelen of bessen. De uitdaging? Niet alle bessen en paddenstoelen zijn eetbaar, dus precisie is erg belangrijk. Accuraat werken, samenwerken en leiderschap worden op deze manier nog beter ontwikkeld.

Kookworkshop in de groepsaccommodatie of het restaurant

Wanneer u verblijft in één van de groepsaccommodaties van de Smockelaer is het mogelijk om hier de kookworkshop te volgen. Samen met uw team geniet u van privacy en een gezellige avond. Uiteraard is het ook mogelijk om een kookworkshop te reserveren en deze te volgen in de keuken van de Smockelaer, om deze vervolgens in het sfeervolle restaurant te nuttigen.

Wilt u meer weten over deze workshop neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips