Mountainbike (Mtb) clinic in het Limburgse Heuvelland

Ad Wijnands is een professioneel wielrenner en heeft maar liefst vijf maal de Tour de France gereden. Sinds 2003 is hij expert-docent dus wie kan er nou beter een mountainbike clinic geven dan Ad Wijnands? Na een korte kennismaking neemt hij u graag mee het Limburgse Heuvelland in voor een uitdagende rit met uw vrienden, familie of collega’s.

Mountainbiken, een sportieve uitdaging in Limburg

Zuid-Limburg is een schitterende omgeving voor een mountainbike clinic. De bossen, zanderige paadjes en heuvels bieden u een uitdagende rit onder begeleiding van een professional. Ad Wijnands kan u uiteraard perfect vertellen hoe u het beste kunt fietsen en de nodige tips en trucs geven. Maar bij mountainbiken komen ook andere aspecten kijken zoals uithoudingsvermogen, het aangeven van grenzen en teamspirit.

Geen ervaring is geen reden om niet mee te gaan

De Clinic wordt helemaal voor uw groep op maat samengesteld. Zo kunt u zelf het niveau, tijdstip en de duur bepalen. Voor iedereen kan een passende rit worden samengesteld, ongeacht leeftijd of conditie.

Na het mountainbiken is het tijd voor een verfrissend drankje en kunt u nog even napraten over de mountainbike rit. En heeft u altijd al willen weten hoe het is om de Tour de France te rijden, vraag dan Ad Wijnands naar zijn boeiende ervaring.

Wilt u meer weten over deze clinic neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips