Actief de natuur in

De Smockelaer, gelegen in het dorpje Slenaken in het Limburgse Heuvelland, heeft enorm veel te bieden voor natuurliefhebbers. Samen met de groep kunt u een wandeling maken met onze natuurgids. Een leuke activiteit voor de familie om samen met de kinderen te doen, maar zeker ook voor collega’s. Om tussen het vergaderen door het hoofd leeg te maken, of om actief in de natuur op zoek te gaan naar de juiste ingrediënten voor de kookworkshop.

Op pad met de natuurgids

Onze natuurgids vertelt u graag alles over de prachtige omgeving. Hij neemt u mee in de wereld die natuur heet: de hellingbossen, rivierdalen en glooiende weilanden. Gedurende een wandeling van ongeveer anderhalf uur bent u de ontdekkingsreiziger en komt zo langs de mooiste plekjes in Zuid-Limburg.

Activiteit voor het hele gezin

“Wat hoor ik nu? Is dat een uil?” De natuurgids neemt graag de kinderen mee op reis door de natuur. De kinderen maken tijdens de wandeling op een speelse manier kennis met de flora en fauna en leren alles over de vogels, torretjes en bomen in Slenaken. Een boeiende wandeling voor de hele familie.

Aangename onderbreking van een vergadering

Een inspannende vergadering of training kan erg vermoeiend zijn. Na verloop van tijd zwakt de aandacht af en wat is er aangenamer dan tussen het vergaderen door even aan iets anders te denken. De natuur kan een rustgevende werking hebben om het hoofd even helemaal leeg te maken. Vervolgens kan iedereen weer vol energie de vergadering of training volgen. De wandeling met de natuurgids is een absolute aanrader voor een aangename onderbreking. Niet alleen om het hoofd leeg te maken, maar ook om de teamspirit te verhogen.

Maak een uitdaging van de wandeling

Een wandeling hoeft niet zomaar een wandeling te zijn. U kunt er ook een doel aan koppelen. Stel u organiseert een training ter verbetering van de teamspirit, efficiëntie en alertheid. Combineer dan bijvoorbeeld een wandeling met een kookworkshop. De medewerkers moeten tijdens de wandeling op zoek naar bepaalde ingrediënten voor het diner. Hierbij speelt veiligheid, samenwerking en communicatie een grote en belangrijke rol.

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips