Paardencoaching bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

Paarden reflecteren perfect het menselijk gedrag en kunnen ons helpen ontdekken wat ons belemmert in onze eigen ontwikkeling of de ontwikkeling van een team. Paarden houden u een eerlijke spiegel voor, doen geen aannames, hebben geen oordeel en denken niet vooruit. Zij spiegelen uw gedrag en de directe lessen daaruit zijn krachtig en duurzaam.

Het werken met paarden is gebleken erg effectief te zijn bij onder andere leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Paardencoaching, effectief bij ontwikkeling van uzelf of uw team

Er zijn opvallende overeenkomsten tussen het leven van paarden in een kudde en hoe mensen functioneren in families, scholen of organisaties. Van deze overeenkomsten maken we gebruik tijdens de sessies die we organiseren. De coaches ondertitelen wat er gebeurt in de interactie tussen u, uw team en het paard.

Tijdens de training wordt er niet op de paarden gereden, enige ervaring met paarden of paardrijden is dus ook niet nodig. Regelmatig zijn er cursisten bang voor paarden, het zijn immers relatief grote en imposante dieren. Dit is echter geen belemmering voor de workshop, een paard kan u juist helpen beter met angsten om te gaan.

Wilt u meer weten over deze workshop neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips