Unieke uitdaging, de real life game Vakwerkhuys

De Smockelaer heeft samen met TopChange een unieke reallife game ontwikkeld, het nabouwen van het Vakwerkhuys op schaal in onze vergaderlocatie het Vakwerkhuys. De reallife game koppelt trainingsthema's in een of meerdere dagen aan het bouwen van een authentiek Vakwerkhuys op schaal (1 op 4). Het bouwen van het Vakwerkhuys gebeurd in het Vakwerkhuys, dus u kunt zien hoe het er uiteindelijk uit moet komen te zien. Alle benodigdheden liggen klaar, maar dan komt de grote uitdaging: gezamenlijk het Vakwerkhuys bouwen. Bij deze training komt het neer op leiderschap en samenwerken.

TopChange, specialist op gebied van trainingen

TopChange brengt het trainen van medewerkers naar ‘the next level’. Door nieuwe onderwijstechnieken en het out-of-the-box denken, bieden zij hoogwaardige en innovatieve toepassingen aan, gericht op het pijlsnel ontwikkelen, delen en toepassen van kennis. Een nieuwe manier van trainen, gecombineerd met een origineel trainingsschema levert een geweldige uitdaging voor de cursisten.

Bekijk de video ter introductie

Wilt u meer weten over deze training, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lastminute aanbieding

Lastminute wandelarrangement

  • 4 overnachtingen (ma - vr)
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • Fiets- en wandelkaart van het Heuvelland
Bekijk deze aanbieding

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
9.0
9.2
9.0
10.0

9.1

49
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips