Kookworkshop in Limburg bij de Smockelaer

Kookworkshop in Limburg? Kom culinair genieten bij de Smockelaer! Een kookworkshop is niet alleen erg gezellig en lekker, het is ook nog eens heel erg leerzaam! Na een hartelijke ontvangst met een hapje en een drankje door onze professionele kok neemt hij u mee in de wereld van het koken. De kok heeft alles al voorbereid, een 3- of 4 gangenmenu samengesteld, boodschappen gedaan en alles staat klaar voor een geslaagde avond.

Wat is uw doel?

Bij de kookworkshop staat bourgondische gezelligheid voorop. Of u nu samen met familie, vrienden of met collega’s bent, we maken er een leuke avond van met een heerlijk resultaat: een 3- of 4 gangendiner. In groepsverband maakt u gezamenlijk een gang klaar om deze vervolgens in het restaurant of de groepsaccommodatie te nuttigen.

Een kookworkshop is ook de ideale activiteit om te werken aan teambuilding. Na een vergaderdag of training is het een aangename afsluiting van de dag. Daarnaast komen aspecten als leidinggeven, time management, efficiëntie en accuraat werken aan bod. Een leuke uitdaging na een dag samenwerken!

Combineer uw kookworkshop in Limburg met een wandeling met de natuurgids

De Smockelaer is gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten op maat. Afhankelijk van het doel en de samenstelling van de groep geven wij een advies voor een passende agenda. Zo kunt u bijvoorbeeld een kookworkshop in Limburg combineren met een wandeling met de natuurgids. U krijgt voor de wandeling een overzicht van de benodigde ingrediënten voor de kookworkshop en gaat zelf op zoek naar de benodigde paddenstoelen of bessen. De uitdaging? Niet alle bessen en paddenstoelen zijn eetbaar, dus precisie is erg belangrijk. Accuraat werken, samenwerken en leiderschap worden op deze manier nog beter ontwikkeld.

Kookworkshop in de groepsaccommodatie of het restaurant

Wanneer u verblijft in één van de groepsaccommodaties van de Smockelaer is het mogelijk om hier de kookworkshop in Limburg te volgen. Samen met uw team geniet u van privacy en een gezellige avond. Uiteraard is het ook mogelijk om een kookworkshop te reserveren en deze te volgen in de keuken van de Smockelaer, om deze vervolgens in het sfeervolle restaurant te nuttigen.

Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Limburg neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Activiteitenoverzicht