header_banner_image
header_banner_image_mobile

Diverse schietspellen als groepsactiviteit bij De Smockelaer

Niet geschoten is altijd mis. Reserveer daarom een leuk groepsuitje waarbij u op kleiduiven, doelen of elkaar schiet. De Smockelaer biedt diverse uitdagende maar vooral leuke groepsuitjes waarbij het gaat om samenwerken, scoren, maar vooral ook heel veel plezier.

De mogelijkheden in het kort:

  • Laser kleiduivenschieten
  • Lasergamen
  • Lasershot
  • Hand- en kruisboogschieten
  • Interactieve sportgoal
  • Airball shooting gallery
  • Archery Tag

Laser kleiduivenschieten

Spannend groepsuitje gezocht? Combineer uw verblijf bij De Smockelaer met Laser Kleiduifschieten! Tijdens dit uitje schiet u met een lasergun op de weggeschoten kleiduiven. Wilt u dit uitje nog uitdagender maken, speel het spel dan in het donker.

Lasergamen

Lasergamen is een leuk groepsuitje voor jong en oud, waarbij je met laserguns op elkaar schiet. Dit spel is niet alleen buiten te spelen, maar bij slecht weer is het ook mogelijk om indoor de uitdaging aan te gaan. Nóg uitdagender wordt het spel als we alle lichten uitdoen en er een battle wordt gespeeld met blacklights.

Lasershot

Het perfecte all-weather schietspel: lasershot. Met deze mobiele schietsimulator kunnen maar liefst 15 verschillende spellen worden gespeeld. Lasershot is een uitdagend spel voor jong en oud en kan in de groepsaccommodatie worden opgebouwd. Terwijl de ouders gezellig bijkletsen kunnen de kinderen helemaal los in de schietsalon.

Hand- en kruisboogschieten

Bij hand- & kruigboogschieten draait het om concentratie, lichaamsbeheersing en precisie. Ga samen met collega’s, vrienden of familie de uitdaging aan, schiet op de diverse targets en win! Niet geschoten is immers altijd mis.

Nieuw: Archery Tag

Archery Tag lijkt op handboogschieten, maar dan nóg leuker! Met Archery Tag schiet u namelijk niet (alleen) op een doel, maar ook op elkaar. Een kleine geruststelling, u schiet met zachte schuimpijlen en tijdens het spel krijgt u een helm op.

Dit spel gaat om samenwerken, maar uiteraard ook vooral om winnen. Dus schuil achter de inflatables, ren naar de safezone en zorg dat u het scorebord raakt. 

Archery Tag is niet alleen superleuk als teambuildingsactiviteit, maar ook voor familieweekenden. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen veilig meedoen met dit spel.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Terug naar overzicht