Een feest viert u bij de Smockelaer!

Limburg staat bekend om haar bourgondische en gezellige leefstijl en daar weet de Smockelaer alles van! De Smockelaer beschikt over meerdere feestlocaties met ieder een eigen stijl. Dus of u nu een trouwlocatie zoekt of een locatie voor een 80's party, personeelsfeest of congres, wij bieden u een geschikte locatie!

feesten partijen limburg smockelaer
feesten zuid limburg

Een onvergetelijk trouwfeest bij de Smockelaer

Een trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Een unieke belevenis en daar hoort een unieke locatie bij. De Smockelaer biedt u meerdere feestlocaties waar u heerlijk kunt dineren of een spetterend feest kunt geven. Hoe u uw dag ook wilt invullen, wij helpen u daar graag bij.

Lees alles over de mogelijkheden

Feesten en overnachten

Na een gezellig feest nog helemaal terug rijden naar huis? Dat is niet nodig wanneer u uw feest geeft bij de Smockelaer. In de sfeervolle groepsaccommodaties kunt u na een geslaagde avond ontspannen slapen op een comfortabele boxspring bed om de volgende ochtend uitgerust weer wakker te worden.

Lees alles over de mogelijkheden

sfeervolle bed en breakfast smockelaer limburg
feestlocatie smockelaer zuid limburg

Beschuit met muisjes tijdens de babyborrel

Heeft u geen zin om zelf beschuit met muisjes klaar te maken? Geef dan een babyborrel bij de Smockelaer! Wij zorgen voor beschuit met muisjes, een kopje koffie of thee al dan niet met een borrel in één van onze feestlocaties. Vier de geboorte van uw kleine wonder samen met vrienden en familie en wij maken er een onvergetelijk moment van!

Lees alles over de mogelijkheden

Een bijzonder communiefeest voor deze bijzondere dag

Een communie is een speciaal moment voor een kind en de trotse ouders en dat moet gevierd worden! Geef een feest bij de Smockelaer en terwijl de kinderen spelen in de speeltuin kunnen de ouders gezellig bijpraten met familie en vrienden.

Lees alles over de mogelijkheden

feestlocatie smockelaer zuid limburg1
restaurant smockelaer

Een gezellige familiereünie

De Smockelaer biedt een geweldige locatie voor een gezellige familie reünie. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, kunnen de ouders bijpraten met de familie. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Van heerlijke hapjes en drankjes tot een sfeervolle locatie. En wilt u na de reünie blijven overnachten in een groepsaccommodatie, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Lees alles over de mogelijkheden

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

Kwaliteit, luxe en comfort

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.