Givelderweg 2
6276 PB Slenaken
T. +31 (0)43 457 4445
F. +31 (0)43 457 2352
info@smockelaer.nl
 
 

Over ons

Over ons - Auberge de Smockelaer Luxe groepsaccommodaties, B&B, vergaderlocatie en feestzaal in Zuid-Limburg

 

Wij, Maurice en Monique Loo, hebben enkele jaren geleden het plan opgevat om de oude vierkantshoeve te transformeren en renoveren tot een luxe gastenverblijf.

Onze filosofie is gestoeld op 3 motto's: gastvrijheid, comfort en beleving.

 

Auberge de Smockelaer Groepsaccommodatie Zuid limburg 20 personen

 

Gastvrijheid
Wij en ons team zullen ons uiterste best doen om al onze gasten te verwennen zowel in ons restaurant, in de B&B als in de groepsaccommodaties en vergaderruimtes. U kunt altijd bij ons terecht met uw wensen of vragen.

 

Comfort
Al onze B&B kamers en groepsaccommodaties zijn voorzien van het maximale comfort: heerlijke bedden, goed geoutilleerde keukens, riante woonkamers, internet, TV's op elke kamer etc..

Voor de vergaderruimtes zijn ook alle voorzieningen aanwezig: Een lift, wifi, beamers, comfortabel meubilair enzovoort. Door het combineren van vergaderen, dineren en overnachten op één locatie kunnen wij u een comfortabel totaalarrangement aanbieden.

 

Beleving
In Auberge de Smockelaer verblijft u in een nostalgische limburgse carréboerderij. Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk van de originele details te restaureren zodat u overal de authentieke sfeer van deze fraaie boerderijvorm kunt proeven. Door de prachtige inbedding in het landschap - tussen de velden en bossen bovenop het plateau van Heijenrath - wordt deze ervaring alleen maar versterkt.