header_banner_image
header_banner_image_mobile

Bedrijfsuitje in Limburg? Natuurlijk bij de Smockelaer!

Bedrijfsuitje in Limburg gezocht? De Smockelaer is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, hierbij hoort natuurlijk ook een divers, ruim aanbod. Als ‘Beste Trainingslocatie van het Jaar’ combineren wij onze kennis met organisatorische kwaliteiten. Voor elk is er wat wils. Zo bieden wij leuke, spannende, humoristische en leerzame bedrijfsuitjes, uiteraard is een combinatie ook mogelijk. Door de unieke ligging in het Limburgse Heuvelland zijn er ook vele outdoor activiteiten mogelijk. Organiseer uw bedrijfsuitje in Limburg bij de Smockelaer en ervaar het zelf!

Een bedrijfsuitje in Limburg dat bij u past!

Wij denken graag met u mee en organiseren een bedrijfsuitje in Limburg op maat. Zo zijn er diverse teambuildingsactiviteiten om de sociale binding, het vertrouwen en de groepsdynamiek te versterken. Ook zijn er diverse outdoor activiteiten, zoals Nordic Walking, golfen en schapendrijven.

Als afsluiting het bedrijfsuitje in Limburg bij de Smockelaer kunt u bijvoorbeeld een 3- of 4- gangenmenu bereiden in onze kookworkshop onder begeleiding van een professionele kok. De gang mag u vervolgens in het restaurant of uw accommodatie nuttigen.

Ook voor een uniek bedrijfsfeest zit u goed bij De Smockelaer!

Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Een knallend feest in onze feestzaal, bourgondische avond in ons restaurant of een informeel bedrijfsfeest in één van onze exclusieve accommodaties? Alles is mogelijk bij de Smockelaer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Limburg bij de Smockelaer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.