Reserveer online

Groepsaccommodaties in Limburg

De groepsaccommodaties in Limburg van de Smockelaer zijn niet alleen comfortabel en luxe, ze zijn ook nog eens heel erg bijzonder. De unieke ligging, bouwstijl en het fantastische uitzicht op het Limburgse Heuvelland maken een verblijf met familie, vrienden of collega’s om nooit te vergeten.

Onze groepsaccommodaties in Limburg zijn geschikt voor groepen van 12 – 60 personen. De slaapkamers zijn voorzien van luxe boxspringbedden en beschikken allemaal over privé sanitair. Het zal u aan werkelijk niets ontbreken in Limburg!

Ontdek de groepsaccommodaties in Limburg van de Smockelaer

Niet alleen bieden wij u ruime keuze uit diverse groepsaccommodaties in Limburg, wij kunnen uw weekend helemaal perfect maken. Wat te denken van een echt Bourgondisch ontbijt, of een heerlijk 3 / 4 gangenmenu in ons Smockelaer restaurant?

Bijzonder is ook de ligging van onze groepsaccommodaties in Limburg. Ons groepsaccommodaties liggen in de voerstreek in het bijzondere Heuvelland van Zuid-Limburg vlakbij de grens met Belgïe (binnen 5 minuten staat u in het buitenland) en Duitsland. Kortom een verblijf bij de Smockelaer wordt een onvergetelijke ervaring!

Bekijk onze groepsaccommodaties in Limburg en ontdek zelf wat wij u allemaal te bieden hebben. Heeft u vragen of wilt een arrangement op maat? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf onze gastvrijheid!

Onze groepsaccommodaties in Limburg

Onderstaand ziet u de tarieven van onze luxe groepshuizen op basis van 10 personen. Wilt u de beschikbaarheid en tarieven weten van uw voorkeur vul dan uw gegevens in de zoekbalk in en wij tonen u de mogelijkheden.

 

Waarom de Smockelaer?

  • Betaalbare luxe: ervaar onze bijzondere groepsaccommodaties maar dan betaalbaar
  • Luxe accommodaties met unieke uitzichten over het landschap
  • Boeiende steden in de omgeving waaronder Maastricht, Aken Luik en Valkenburg
  • Gaya zoo kerkrade, Snow-world Landgraaf Mondo Verde op 15 km afstand
  • Leuke groepsactiviteiten welke u aangenaam verrassen
  • Mogelijkheid voor een compleet verzorgd arrangement met ontbijt, lunch en diner

Bekijk onze accommodaties en ontdek zelf wat wij u allemaal te bieden hebben. Heeft u vragen of wilt een arrangement op maat? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf onze gastvrijheid!

  • Géén reserveringskosten
  • U reserveert direct bij de Smockelaer
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding