Bijzonder vergaderen in een vergaderlocatie van de Smockelaer in Zuid-Limburg

De Smockelaer beschikt over een aantal unieke vergaderlocaties in Zuid-Limburg. Daarbij kunt u vergaderen in een vergaderruimte in het Vakwerkhuys of informeel vergaderen in een exclusieve villa of groepsaccommodatie met uitzicht op het Limburgse heuvellandschap. De Smockelaer is de perfecte locatie voor een geslaagde vergadering, training, congresteambuilding of bedrijfsfeest.

Vergaderen in Zuid-Limburg? Onze service gaat net een stap verder

De Smockelaer is niet zomaar verkozen tot beste trainingslocatie van het jaar. In onze vergaderlocaties zijn alle gewenste zakelijke faciliteiten aanwezig, zoals wifi, een beamer of schrijfwaren. Wat ons echt bijzonder maakt is onze service. Wij kunnen u volledig ontzorgen en denken graag met u mee. Of het nu gaat om een specifieke vergaderfaciliteit, groepsactiviteit, heerlijke maaltijd of overnachting, het is allemaal mogelijk en uiteraard volledig afgestemd op uw wensen.

Perfecte ligging in Zuid-Limburg

De Smockelaer is gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, op slechts 20 kilometer van Maastricht en diverse luchthavens. Midden in de prachtige natuur waar u in alle rust kunt vergaderen. Alle vergaderlocaties beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen en bent u afhankelijk van het openbaar vervoer, dan is ook dat geen enkel probleem.

Beste trainingslocatie van het jaar 2017

De Smockelaer is voor 2017 uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het derde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie. Het team van Meetings beoordeelt de vergaderlocaties op basis van ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Informatie aanvragen

Trainingsloc goud Auberge de Smockelaer2

Beste trainingslocatie van het jaar 2017

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2017 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het derde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2017
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.