header_banner_image
Unieke vergaderlocaties in Limburg
header_banner_image_mobile
Unieke vergaderlocaties in Limburg

Inspiratie op locatie in Limburg bij de Smockelaer

Inspiratie op locatie in Limburg? De Smockelaer beschikt over allerlei verassend bijzondere locaties in het schitterende, unieke Limburgse Heuvelland voor vergaderingen, congressen, trainingen, brainstorms, bedrijfsfeesten en nog veel meer! Effectief als u en de andere mensen op de werkvloer toe zijn aan een dosis inspiratie. Bij de Smockelaer vindt u inspiratie op locatie in Limburg!

Bijzondere vergaderlocaties – inspiratie op locatie in Limburg

Bij de Smockelaer is het aanbod vergaderlocaties wel heel bijzonder. Zo kunt u het Vakwerkhuys het beste beschrijven als stijlvol en historisch, ligt La Mairie net over de grens in België en kunt u in Villa Schweiberg of A gen Beuke tussen de vergaderingen door heerlijk bijkomen en ontspannen in het zwembad. Inspiratie op locatie in Limburg is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Inspiratie op locatie in Limburg = effectief bij de Smockelaer

Inspiratie opdoen is heel effectief en eenvoudig bij de Smockelaer. Wij zijn niet voor niets ‘Beste Trainingslocatie van het Jaar’. Bij ons staat het leveren van gastvrijheid, kwaliteit en service vooraan. Zo denken wij graag met u mee en bieden wij faciliteiten en activiteiten op maat.

Meer weten over inspiratie op locatie in Limburg bij de Smockelaer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!