img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen
img_1
Nog meer luxe? Boek een vakantiehuis met zwembad
img_1
Uniek uitzicht over het Limburgse Heuvelland
mobile_slider_img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen

Vergadering of congres organiseren in Zuid-Limburg

congres organiseren zuid limburgCongres organiseren in Zuid-Limburg? Dan bent u bij de Smockelaer aan het juiste adres. Op slechts 25 kilometer rijden van hartje Maastricht ligt de inspirerende vergaderlocatie 't Vakwerkhuys van de Smockelaer. Deze vergaderruimte is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten met maximaal 150 personen. Wij helpen u graag met een uitstekende vergadering of congres organiseren in Zuid-Limburg bij de Smockelaer!

Congres organiseren in Zuid-Limburg op vergaderlocatie het Vakhuys

Een congres organiseren in Zuid-Limburg in het Vakwerkhuys is erg bijzonder. Deze vergaderlocatie is gebaseerd op een oude stal. Het klinkt misschien saai, maar het is alles behalve dat! Het smaakvolle interieur komt van origine uit het Waldorf Hotel in Brussel en is voorzien van een nieuw jasje. Het kan dus maar zo zijn dat Churchill of Madonna ooit op uw stoel heeft gezeten.

Flexibiliteit en maatwerk, de kracht van de Smockelaer – congres organiseren in Zuid-Limburg

congres zuid limburgEen vergadering of congres organiseren in Zuid-Limburg gaat prima samen met onze vergaderarrangementen. Ons aanbod vergaderarrangementen is gevarieerd, maar onze kracht zit hem in het maatwerk. De Smockelaer stelt graag op basis van uw wensen en behoeften een arrangement geheel op maat samen. Zo kunt u een arrangement combineren met een ontbijt, lunch of diner, of misschien wel een overnachting in één van onze luxe accommodaties.

En wilt u tussendoor even een aangename afleiding, combineer de vergadering of congres dan met een activiteit. De beste ideeën ontstaan veelal in een informele en ontspannen setting en dat treft u zeker bij de Smockelaer!

Waarom u voor een congres organiseren in Limburg bij de Smockelaer kiest:

  • WiFi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie zijn inbegrepen.
  • Voldoende gratis parkeerplaatsen.
  • Goed bereikbaar via openbaar vervoer
  • Gebruik van biologische streekproducten in ons restaurant.
  • Door de gebruikte natuurlijke materialen én onze staf voelt u zich snel thuis.
  • Ons gemotiveerde en professionele team denkt graag met u mee om uw doelstelling(en) te realiseren.
  • Wij hebben een flexibele instelling en helpen u graag om van het evenement een succes te maken.
  • 't Vakwerkhuys is verzorgd en zeer representatief.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie? Wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Uw contact persoon: Monique Loo. Telefoon: +31 43 457 44 45.