Vergadering of congres organiseren in Zuid-Limburg

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor een vergadering of congres, dan bent u bij de Smockelaer aan het juiste adres. Op slechts 25 kilometer rijden van hartje Maastricht liggen de inspirerende vergaderlocaties 't Vakwerkhuys en La Patria van de Smockelaer. Deze vergaderruimtes zijn geschikt voor vergaderingen of congressen met maximaal 175 personen.

Het Vakwerkhuys in Slenaken

vergaderen zuid limburg smockelaer08AHet Vakwerkhuys is een bijzondere vergaderlocatie, gebaseerd op een oude stal. Het klinkt misschien saai, maar het is alles behalve dat! Het smaakvolle interieur komt van origine uit het Waldorf Hotel in Brussel en is voorzien van een nieuw jasje. Het kan dus maar zo zijn dat Churchill of Madonna ooit op uw stoel heeft gezeten. De diverse vergaderruimtes in het Vakwerkhuys zijn geschikt voor vergaderingen met 12 – 65 personen.

La Patria in Teuven

Net over de grens in België in het kleine dorpje Teuven ligt de vergaderlocatie La Patria. La Patria grenst aan Café Modern, een oud dorpsschooltje dat helemaal is omgebouwd tot gezellig modern restaurant met een knipoog naar vroeger. De vergaderruimte La Patria biedt u vele mogelijkheden voor een vergadering of congres met 49 – 175 personen.

Niet alleen wij vinden de locatie uniek en bijzonder, Vlaanderen is het geheel met ons eens. Onlangs is Café Modern uitgeroepen door de Belgische televisie tot "Strafste café in Vlaanderen". Een inspirerende en originele locatie voor een geslaagde vergadering of congres!

Flexibiliteit en maatwerk, de kracht van de Smockelaer

vergaderen zuid limburg smockelaer10AOns aanbod vergaderarrangementen is gevarieerd, maar onze kracht zit hem in het maatwerk. De Smockelaer stelt graag op basis van uw wensen en behoeften een arrangement geheel op maat samen. Zo kunt u een arrangement combineren met een ontbijt, lunch of diner, of misschien wel een overnachting in één van onze luxe accommodaties.

En wilt u tussendoor even een aangename afleiding, combineer de vergadering dan met een activiteit. De beste ideeën ontstaan veelal in een informele en ontspannen setting en dat treft u zeker bij de Smockelaer!

Daarom gaat u naar de Smockelaer

 • 't Vakwerkhuys is een locatie met een "Wow-effect".
 • U zult zich snel thuis voelen in het sfeervolle Vakwerkhuys o.a. door de gebruikte natuurlijke materialen én onze staf.
 • Ons gemotiveerde en professionele team denkt graag met u mee om u doelstelling(en) te realiseren.
 • 't Vakwerkhuys is verzorgd en zeer representatief.
 • Wij hebben een flexibele instelling en helpen u graag om van het evenement een succes te maken.
 • De Smockelaer beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.
 • Wi-Fi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie zijn in de arrangementen inbegrepen.
 • Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer bus stop "Weg naar Teuven" op 50 meter van Auberge de Smockelaer.
 • Vanuit de vergaderruimte heeft u prachtig uitzicht over het Heuvelland. De ruimtes beschikken over veel daglicht.
 • Ons restaurant, met uitstekende keuken, biedt biologische streekproducten.

Mailt of belt u ons voor meer informatie. Wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Uw contact persoon: Monique Loo. Telefoon: +31 43 457 44 45.

Informatie aanvragen

trainingslocatie van het jaar2017 2018

Beste trainingslocatie van het jaar 2017 én 2018

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2018 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het vierde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan

Daarom Smockelaer

 • Trainingslocatie van het jaar 2018
 • Overnachten op locatie mogelijk
 • Teambuilding activiteiten
 • Full service mogelijk
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.