Culinair genieten bij Restaurant de Smockelaer in Zuid-Limburg

Restaurant de Smockelaer staan bekend om de bourgondische keuken en gulle gastvrijheid. Restaurant de Smockelaer heeft een unieke uitstraling, en biedt u een voortreffelijke maaltijd van biologische streekproducten.

Genieten bij de openhaard in Restaurant de Smockelaer in Slenaken

Wanneer u Restaurant de Smockelaer binnentreedt wordt u omarmd door de warme en huiselijke sfeer. Aan tafel geniet u met een knisperend haardvuurtje op de achtergrond van een heerlijke maaltijd met biologische streekproducten. 

Uit eten met een groep, kies voor een buffet of smakelijk menu

Bij de Smockelaer bent u van harte welkom als u wilt komen eten met vrienden, familie of collega's. Of u nu met 2 personen komt of met 300, onze chefkok bereidt met liefde de heerlijkste maaltijden voor u, het enige wat u hoeft te doen is te genieten van onze gastvrijheid!

Alleen de beste ingrediënten met biologische streekproducten

Niet alleen het vlees, ook veel andere producten die uit de keuken komen – voor zover dat mogelijk is - komen uit de eigen omgeving", zegt Maurice Loo. ,,Voor mijn vier kinderen wil ik het beste en dat wil ik ook voor mijn gasten. Ik vind het heerlijk om hen bij wijze van spreken het vlees van oma voor te zetten. Dat het gewaardeerd wordt, blijkt alleen al uit de vragen die wij krijgen. ,,Waar komt toch dat heerlijke vlees vandaan? Voor ons is het een mooie mogelijkheid om in gesprek te komen met de mensen. Je bouwt zo'n band met ze op, dat je gasten voor het leven krijgt."

 

Openingstijden

Restaurant de Smockelaer is 7 dagen in de week geopend van 11:00 tot 20:00. Vanaf 12:00 tot 20:00 is de keuken open en maken wij graag de lekkerste gerechten voor u klaar.

 

Informatie aanvragen

trainingslocatie van het jaar2017 2018

Beste trainingslocatie van het jaar 2017 én 2018

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2018 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het vierde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2018
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.