Informatie

Vergaderen en overnachten in Zuid-Limburg bij de Smockelaer

Een vergadering kan behoorlijk inspannend zijn, dus waarom niet inspanning en ontspanning combineren? Sluit een vergaderdag af met een gezellig diner met uw collega's en blijf overnachten in onze luxe groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is gelegen in het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg, dus een wandeling ter inspiratie is absoluut een aanrader!

Comfortabel overnachten in een luxe groepsaccommodatie

Alle luxe slaapkamers zijn voorzien van comfortabele eenpersoons boxspring bedden en nagenoeg elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De Smockelaer staat bekend om haar luxe en comfortabele groepsaccommodaties, maar ook de grensverleggende gulle gastvrijheid. De perfecte ingrediënten voor een geslaagd verblijf!

Eten & drinken

Gezellig eten en drinken

Wanneer u een groepsaccommodatie huurt kunt u uiteraard in de keuken van het groepsverblijf zelf uw maaltijd bereiden. Wij hebben echter een veel beter idee! Onze kookworkshops zijn altijd een groot succes, onder begeleiding van onze chefkok maakt u samen met uw collega's een compleet menu klaar. Alles draait om samenwerken, veiligheid, timing en uiteraard gezelligheid.

Wilt u liever genieten van een onbezorgde avond, reserveer dan een gezellige avond in één van onze restaurants. Maak kennis met onze bourgondische keuken, waar de chefkok een heerlijke maaltijd voor u bereidt.

Actitviteiten

Tijd voor wat ontspanning, reserveer een activiteit

Ter afwisseling van een inspannende vergadering kan een activiteit voor de nodige aangename ontspanning zorgen. De Smockelaer organiseert diverse activiteiten waarbij onze kracht ligt in maatwerk. Op basis van het doel van de meeting en de groep wordt een passende activiteit georganiseerd. Dat kan zijn een sportieve ATB clinic met een oud Tour de France wielrenner, een komische theatertocht of een gezellige avond met de kwizzmaster. Lees meer over de activiteiten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vergaderen en overnachten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zoek direct in ons luxe aanbod

Onderaan de pagina kunt u direct zoeken in de beschikbaarheid van onze groepshuizen. Heeft u speciele wensen? Stuur ons dan bericht via het formulier op deze pagina.

Informatie aanvragen

Trainingsloc goud Auberge de Smockelaer2

Beste trainingslocatie van het jaar 2017

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2017 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het derde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan

Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.