Bekijk onze vergaderlocaties op de kaart

Vergaderlocatie de Smockelaer bevindt zich midden in het Limburgse Heuvelland. Een unieke ligging midden in de natuur en toch dichtbij grote steden zoals Maastricht, Aachen (Aken) en Luik. Dat maakt de vergaderruimte van de Smockelaer tot een ideale vergaderlocatie voor nationale en internationale gasten.

Internationale vliegvelden in de omgeving

Het pittoreske dorpje Slenaken is ook voor internationale gasten goed te bereiken. Binnen een straal van 100 kilometer liggen de grote vliegvelden van Maastricht-Aachen, Luik, Düsseldorf en Keulen. Na een intensieve vergadering zijn de gasten van harte welkom om te blijven overnachten in één van de luxe accommodaties.

Bekijk de ligging van de Smockelaer op de kaart

kaart

Informatie aanvragen

Trainingsloc goud Auberge de Smockelaer2

Beste trainingslocatie van het jaar 2017

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2017 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het derde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2017
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.