Reserveer online

De Smockelaer, een bijzondere trouwlocatie in Limburg

Bent u op zoek naar een originele trouwlocatie in Zuid-Limburg? Romantisch, uniek, bijzonder en bij voorkeur waar u de hele dag kunt doorbrengen? Dan willen we u graag onze twee unieke trouwlocaties in Zuid-Limburg en België presenteren.

Bij de Smockelaer geeft u elkaar het ja-woord op een originele locatie in Zuid-Limburg, om vervolgens te proosten op een gelukkige toekomst samen. Geniet van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant en overnacht in onze luxe bruidssuite of riante groepsvilla. De Smockelaer zorgt voor een trouwfeest waar u nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

Bijzondere trouwlocatie op een luxe landgoed in Limburg

trouwen in limburg smockelaer kl08De Smockelaer biedt een officiële trouwlocatie: Villa A gen Beuke op Landgoed Mechelen. Deze officiële trouwlocatie is niet zomaar een trouwlocatie in Limburg. De luxe accommodatie A gen Beuke is gelegen bovenop de Schweiberg met een prachtig uitzicht over het Geuldal.

De luxe accommodatie biedt u de mogelijkheid om in een informele en besloten setting elkaar het ja-woord te geven. Vervolgens kunt u gezamenlijk toosten, dineren en indien gewenst zelfs overnachten. Alles onder 1 dak, met een select gezelschap. Wilt u graag een groot en spetterend feest geven, dan bieden onze accommodaties de Smockelaer of La Mairie op enkele kilometers afstand van A gen Beuke u deze mogelijkheid.

Trouwen in een idyllisch kerkje of onder de bomen

Een oud kerkje heeft zo zijn charmes om elkaar daar het ja-woord te geven. Dat kan in Teuven net over de grens in België. Bij mooi weer kunt u buiten onder het loof van de bomen elkaar eeuwige trouw beloven. En dat moet uiteraard gevierd worden! Terwijl u elkaar het romantische Ja-woord geeft, zetten wij de laatste puntjes op i voor uw trouwfeest. Bruidstaart? Check. Champagne? Check. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Een groot trouwfeest geven in het strafste café in Vlaanderen

Café Modern is gesitueerd in een oude dorpsschool in het dorpje Teuven, met daarbij een geweldige feestlocatie Patria in de oude gymzaal. De ruim 100 jaar oude gymzaal beschikt over een geweldige akoestiek voor een spectaculair feest! De band speelt op het podium terwijl de gasten tot laat in de avond swingen in de zaal.

Café Modern is door de Belgische televisie uitgeroepen tot strafste café van Vlaanderen en daar zijn wij trots op! En zeg nou zelf, het is geen straf om daar te mogen feesten.

Blijft u slapen?

Na een trouwfeest nog helemaal naar huis rijden is niet nodig. Zowel de trouwlocatie A gen Beuke in Zuid-Limburg als in Teuven net over de grens in België bieden u de mogelijkheid te overnachten in een romantische bruidssuite.

Lees alles over de overnachtingsmogelijkheden

Informatie aanvragen

Daarom Smockelaer

  • Officiele trouwlocatie
  • Trouwen, feesten en overnachten op 1 locatie
  • Ongekende gastvrijheid
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen