't Vakwerkhuys, een bijzondere trouwlocatie in Limburg

Bent u op zoek naar een originele trouwlocatie in Zuid-Limburg? Een bruiloftweekend met overnachting voor een select gezelschap, of voor alle gasten. Locatie '; t Vakwerkhuys in Heijenrath is romantisch, uniek en een bijzondere locatie.De locatie is uitermate geschikt om de hele dag door te brengen?  Een trouwdag is een bijzondere dag en daar hoort een bijzonder feest bij. Bij de Smockelaer kunt u uw trouwfeest vieren in ons vakwerkhuys met fantastisch uitzicht over het heuvelland. Tegen de avond ziet u de zon ondergaan vanuit de feestzaal en kan het feest beginnen. 'T Vakwerkhuys is één van de bijzondere feestlocaties in Zuid-Limburg waar u ook kunt overnachten tot 60 personen. Eventueel met nog meer gasten door 1 van onze andere accommodaties op 3 km afstand erbij te huren. Overnacht in een groepsvilla of in 1 luxe groepsaccommodatie. Daarna in de ochtend begint u al goed met een vers ontbijtje en de leukste verhalen over een geweldig feest.

Bij locatie 't het Vakwerkhuuys in Heijenrath geeft u elkaar het ja-woord op onze authentieke binnenplaats of in een weiland rondom het Vakwerkhuys gelegen. Om vervolgens te proosten op een gelukkige toekomst samen. Geniet van een heerlijke lunch of diner op de binnenplaats  en overnacht in een van onze luxe groepsaccommodaties. De Smockelaer zorgt voor een trouwfeest waar u nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijzondere trouwlocatie op een luxe landgoed in Limburg

trouwen in limburg smockelaer kl08De Smockelaer biedt u een officiële trouwlocatie: het Vakwerkhuys. Deze officiële trouwlocatie is niet zomaar een trouwlocatie in Limburg. De luxe accommodatie het Vakwerkhuys is gelegen in het adembenemende Limburgse Heuvelland.

De luxe accommodatie biedt u de mogelijkheid om in een informele en besloten setting elkaar het ja-woord te geven. Vervolgens kunt u gezamenlijk toosten, dineren en indien gewenst zelfs overnachten. Alles onder 1 dak, met een select gezelschap. Wilt u graag een groot en spetterend feest geven dan kan dat bij de Smockelaer.

Trouwen in een idyllisch kerkje of onder de bomen

Een oud kerkje heeft zo zijn charmes om elkaar daar het ja-woord te geven. Dat kan in Teuven net over de grens in België. Bij mooi weer kunt u buiten onder het loof van de bomen elkaar eeuwige trouw beloven. En dat moet uiteraard gevierd worden! Terwijl u elkaar het romantische Ja-woord geeft, zetten wij de laatste puntjes op i voor uw trouwfeest. Bruidstaart? Check. Champagne? Check. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijft u slapen?

Na een trouwfeest nog helemaal naar huis rijden is niet nodig. Al onze trouwlocaties A gen Beuke, het Vakwerkhuys en Landgoed Vernelsberg bieden u de mogelijkheid te overnachten.

Lees alles over de overnachtingsmogelijkheden