img_1
img_1
img_1
img_1
mobile_slider_img_1

Feesten en overnachten bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg weten wij hoe we een feest moeten vieren. Neem een sfeervolle locatie, heerlijke hapjes en drankjes, een flinke dosis gezelligheid en u krijgt een geweldig feest om nog lang aan terug te denken! Vier uw feest in één van de unieke feestlocaties van de Smockelaer en blijf vervolgens overnachten in de groepsaccommodatie. De volgende ochtend begint al goed met een vers ontbijtje en leukste verhalen over een geweldig feest.

Niemand is de Bob bij de Smockelaer

Tossen wie de Bob is tijdens een feest? Dat is niet nodig bij de Smockelaer. Na een feest kunt u overnachten in de luxe groepsaccommodatie om de volgende ochtend uitgerust weer wakker te worden. De Smockelaer beschikt over diverse groepsaccommodaties voor 10-60 personen. Lees hier meer over de groepsaccommodaties.

Hoe viert u het liefst een feest?

Geen feest is hetzelfde, iedereen heeft andere wensen en behoeften en bij ons is ontzettend veel mogelijk. Dus of u nu een intieme borrel wilt geven of een grote receptie, een diner voor een select gezelschap of een buffet voor 300 personen, bij de Smockelaer is alles mogelijk. Kom gerust bij ons langs voor een rondleiding dan kunnen we onder het genot van een kop koffie met Limburgse vlaai bespreken wat uw wensen zijn.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze luxe groepshuizen