Reserveer online

Luxe groepsvilla's met zwembad en sauna in Zuid-Limburg

Altijd al eens willen 'wonen' in een echte luxe villa of boerderij? U zelf even helemaal verwennen met luxe en comfort? Dat kan als u een van onze exclusieve groepsvilla's huurt voor een weekend of een week. Luxe groepsaccommodaties zijn er in vele soorten en maten, maar de exclusieve groepsvilla's van Smockelaer zijn echt uniek en bijzonder. U heeft bij ons keuze uit de volgende villa's; Exclusieve vakwerkboerderij Landgoed A gen BeukeLuxe en exclusieve villa SchweibergLandgoed Mechelen.

Onvergetelijke ervaring in onze luxe groepsvilla

Onze groepsvilla's bieden u een onvergetelijke ervaring waar u nog lang aan terug zal denken. Niet alleen de accommodatie doet u versteld staan, maar zeker ook de omgeving. De groepsvilla's bieden allemaal een adembenemend uitzicht over het Geuldal. Om uw weekend of week nog completer te maken bieden wij u ook de mogelijkheid om een leuk arrangement samen te stellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Zoek direct in ons aanbod luxe villa's met zwembad

Onderstaande prijzen zijn op basis van 10 personen. Wilt u de beschikbaarheid en prijzen weten van uw voorkeur vul dan uw gegevens in de zoekbalk in en wij tonen u de mogelijkheden.

 
 

  • Géén reserveringskosten
  • U reserveert direct bij de Smockelaer
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding