Beschuit met muisjes bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

Heeft u geen zin om zelf beschuit met muisjes klaar te maken? Geef dan een babyborrel bij de Smockelaer! Wij zorgen voor beschuit met muisjes, een kopje koffie of thee al dan niet met een borrel in één van onze feestlocaties. Vier de geboorte van uw kleine wonder samen met vrienden en familie en wij maken er een onvergetelijk moment van!

Een bijzondere babyborrel of babyshower

De Smockelaer beschikt over diverse locaties waar u met een select gezelschap of grote groep vrienden en familie een gezellige babyborrel of babyshower kunt geven. Het Vakwerkhuys is de ideale locatie voor een babyborrel, terwijl u uitkijkt over het prachtige Limburgse Heuvelland.

Zoekt u een bijzondere locatie, laat u dan verrassen door de unieke en bijzondere locatie Café Modern in Teuven, net over de grens in België. Deze gezellige en sfeervolle locatie is gelegen in de oude dorpsschool in Teuven en uitgeroepen door de Belgische televisie tot "strafste café in Vlaanderen". Het interieur zal u verrassen, modern maar met een knipoog naar vroeger. Ontdek het zelf!

Wij regelen het graag voor u

Wij bieden u de perfecte locatie voor een geslaagde babyborrel of babyshower en nemen graag alle zorgen uit handen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een rondleiding.