Een communiefeest viert u natuurlijk bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

Een communie is een bijzondere dag voor een kind, maar ook de trotse ouders. Vier de communie samen met uw familie en vrienden bij de Smockelaer in één van de bijzondere feestlocaties en wij zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten!

Een bijzondere locatie voor een bijzonder communiefeest

De Smockelaer beschikt over diverse feestlocaties met ieder hun eigen charme. Het bijzondere Vakwerkhuys met een prachtig uitzicht op het Limburgse Heuvelland. Restaurant de Smockelaer waar u met een knisperend haardvuurtje op de achtergrond geniet van de warme sfeer. Of Café Modern gesitueerd in een oud dorpsschooltje met een modern interieur met een knipoog naar vroeger. Stuk voor stuk bijzondere locaties voor deze bijzondere aangelegenheid. Kom gerust eens langs voor een rondleiding en overtuig u zelf!

Kinderen hoeven zich niet te vervelen

Kinderen zijn niet altijd even dol op geknuffel met ooms en tantes en willen soms het liefst lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes. En dat kan bij de Smockelaer, want in de speeltuin hoeven ze zich geen moment te vervelen! Uren klauteren op het klimrek, glijden van de glijbaan of een balletje trappen op het voetbalveld. En mocht het buiten regenen dan is de nood nog niet aan de man, want ook binnen liggen er vele spelletjes voor gegarandeerd speelplezier.

Wij regelen het graag voor u

Wij bieden u de perfecte locatie voor een geslaagd communiefeest en nemen graag alle zorgen uit handen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een rondleiding.