Kookworkshop in Limburg? Natuurlijk bij de Smockelaer!

Kookworkshop in Limburg volgen? Een kookworkshop bij de Smockelaer is niet alleen erg leuk en smakelijk, maar het is ook nog eens heel erg leerzaam! Na een hartelijk onthaal met een hapje en drankje wordt u door onze professionele kok meegenomen in een wereld vol van smaak. Wij hebben alles al voorbereid. Zo is er een 3- of 4 gangenmenu samengesteld, zijn er boodschappen gedaan en staat alles klaar voor een geslaagde avond. Volg een kookworkshop in Limburg bij de Smockelaer en geniet!

Kookworkshop in Limburg: ideaal voor teambuilding

Bourgondische gezelligheid staat voorop tijdens deze kookworkshop in Limburg. Samen met u en uw collega’s maken wij er een leuke avond met een smakelijk resultaat van, namelijk een 3- of 4 gangendiner. Gezamenlijk maakt u een gang klaar om deze vervolgens in het restaurant of de groepsaccommodatie te nuttigen.

Onze kookworkshop in Limburg is niet alleen leuk, maar ook dé ideale teambuildingsactiviteit. Zo is het een aangename afsluiting van een vergaderdag of training én komen er diverse vaardigheden aan bod. Denk hierbij aan efficiënt en accuraat werken, time management en leiding geven.

Optie om zelf de ingrediënten te verzamelen – kookworkshop in Limburg

Als ‘Beste Trainingslocatie van het Jaar’ is de Smockelaer uiteraard gespecialiseerd in het organiseren van teambuildingsactiviteiten op maat. Zo geven wij, op basis van uw doel en de samenstelling van de groep, een advies voor een passende agenda. Combineer bijvoorbeeld deze kookworkshop in Limburg met een wandeling met onze natuurgids. Naar aanleiding van een overzicht met de benodigde ingrediënten, zoals paddenstoelen of bessen, gaat u op pad! Maar let op: niet alle bessen of paddenstoelen zijn eetbaar. Samenwerking, leiderschap en met precisie werken zijn eigenschappen die u kunt ontwikkelen.

Kookworkshop in Limburg: in het restaurant of in de groepsaccommodatie?

Het is mogelijk om onze kookworkshop in Limburg in één van de groepsaccommodaties te volgen. Samen met uw team geniet u optimaal van privacy en een leuke avond. Ook is het mogelijk om de kookworkshop in de keuken van de Smockelaer te volgen en de smakelijke maaltijd in het sfeervolle restaurant te nuttigen.

Meer informatie over het volgen van een kookworkshop in Limburg bij de Smockelaer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Activiteitenoverzicht

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2019
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Laadpaal elektrische auto
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Stuur ons dan even een mail en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.