Leuke bedrijfsuitjes in Zuid-Limburg? Doe mee met de Kwizzmaster bij de Smockelaer!

Op zoek naar leuke bedrijfsuitjes in Zuid-Limburg? Beleef een gezellige avond met de Kwizzmaster bij de Smockelaer. De quiz is een gezellige onderbreking van een diner of een goed begin van de avond. De Kwizzmaster is een afwisselend quizprogramma met diverse spelronden, waarbij kennis nodig is om punten te scoren.

De quiz is een origineel, uitdagend en leuk bedrijfsuitje in Zuid-Limburg. Interactief bezig zijn en gezellig samenzijn in een gezellige sfeer. Think and Link!

En het juiste antwoord is...

De Kwizzmaster bestaat uit verschillende spelronden en duurt ongeveer 2 uur. Verschillende onderwerpen komen aan bod, denk hierbij aan sport, algemene kennis en leuke weetjes.
Weet u bijvoorbeeld hoeveel Mc Donaldrestaurants er gevestigd zijn in New York? Zomaar een leuk weetje waar u punten mee kunt scoren.

En de winnaar is...

Na het quizprogramma is het tijd voor de prijsuitreiking, maar dan natuurlijk wel een uitermate originele prijsuitreiking.

Wilt u meer weten over leuke bedrijfsuitjes in Zuid-Limburg bij de Smockelaer, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Activiteitenoverzicht

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2019
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Laadpaal elektrische auto
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Stuur ons dan even een mail en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.