Mountainbike (Mtb) clinic in het Limburgse Heuvelland

Ad Wijnands is een professioneel wielrenner en heeft maar liefst vijf maal de Tour de France gereden. Sinds 2003 is hij expert-docent dus wie kan er nou beter een mountainbike clinic geven dan Ad Wijnands? Na een korte kennismaking neemt hij u graag mee het Limburgse Heuvelland in voor een uitdagende rit met uw vrienden, familie of collega’s.

Mountainbiken, een sportieve uitdaging in Limburg

Zuid-Limburg is een schitterende omgeving voor een mountainbike clinic. De bossen, zanderige paadjes en heuvels bieden u een uitdagende rit onder begeleiding van een professional. Ad Wijnands kan u uiteraard perfect vertellen hoe u het beste kunt fietsen en de nodige tips en trucs geven. Maar bij mountainbiken komen ook andere aspecten kijken zoals uithoudingsvermogen, het aangeven van grenzen en teamspirit.

Geen ervaring is geen reden om niet mee te gaan

De Clinic wordt helemaal voor uw groep op maat samengesteld. Zo kunt u zelf het niveau, tijdstip en de duur bepalen. Voor iedereen kan een passende rit worden samengesteld, ongeacht leeftijd of conditie.

Na het mountainbiken is het tijd voor een verfrissend drankje en kunt u nog even napraten over de mountainbike rit. En heeft u altijd al willen weten hoe het is om de Tour de France te rijden, vraag dan Ad Wijnands naar zijn boeiende ervaring.

Wilt u meer weten over deze clinic neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Activiteitenoverzicht

Informatie aanvragen

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2018
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.