Paardencoaching bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

Paarden reflecteren perfect het menselijk gedrag en kunnen ons helpen ontdekken wat ons belemmert in onze eigen ontwikkeling of de ontwikkeling van een team. Paarden houden u een eerlijke spiegel voor, doen geen aannames, hebben geen oordeel en denken niet vooruit. Zij spiegelen uw gedrag en de directe lessen daaruit zijn krachtig en duurzaam.

Het werken met paarden is gebleken erg effectief te zijn bij onder andere leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Paardencoaching, effectief bij ontwikkeling van uzelf of uw team

Er zijn opvallende overeenkomsten tussen het leven van paarden in een kudde en hoe mensen functioneren in families, scholen of organisaties. Van deze overeenkomsten maken we gebruik tijdens de sessies die we organiseren. De coaches ondertitelen wat er gebeurt in de interactie tussen u, uw team en het paard.

Tijdens de training wordt er niet op de paarden gereden, enige ervaring met paarden of paardrijden is dus ook niet nodig. Regelmatig zijn er cursisten bang voor paarden, het zijn immers relatief grote en imposante dieren. Dit is echter geen belemmering voor de workshop, een paard kan u juist helpen beter met angsten om te gaan.

Wilt u meer weten over deze workshop neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Activiteitenoverzicht

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2019
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Laadpaal elektrische auto
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Stuur ons dan even een mail en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.