Smokkelen met Schorre Fons, een theatertocht door Limburg


De Smockelaer ligt midden in de voerstreek van Zuid-Limburg, daar waar vroeger goederen werden gesmokkeld door het Limburgse Heuvelland. Daar komt ook de naam van Auberge de Smockelaer vandaan. Tegenwoordig wordt er niet meer gesmokkeld, maar Schorre Fons, smokkelaar van het eerste uur, weet nog goed hoe het destijds ging.

Geheel in stijl wordt u ontvangen in Auberge de Smockelaer door Schorre Fons. Hij vertelt u alles over de smokkeltocht en dan gaat u zelf op pad. Wij dagen u uit om samen met Schorre Fons een belangrijke missie te voltooien. Lukt het u om de smokkelwaar langs de douanier te krijgen?

De smokkeltocht is een ludieke, soms hilarische spelbelevingstocht voor bedrijven en groepen vrienden en familie. Ook voor de kinderen is er een speciale smokkeltocht. Beleef een spannend avontuur in de bossen rondom de Smockelaer. Door professionele acteurs wordt u teruggebracht in de tijd! Gaat u de uitdaging aan?

Wilt u meer weten over deze activiteit neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de video en laat u inspireren

Activiteitenoverzicht

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2019
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Laadpaal elektrische auto
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Stuur ons dan even een mail en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.