Unieke uitdaging, de real life game Vakwerkhuys

De Smockelaer heeft samen met TopChange een unieke reallife game ontwikkeld, het nabouwen van het Vakwerkhuys op schaal in onze vergaderlocatie het Vakwerkhuys. De reallife game koppelt trainingsthema's in een of meerdere dagen aan het bouwen van een authentiek Vakwerkhuys op schaal (1 op 4). Het bouwen van het Vakwerkhuys gebeurd in het Vakwerkhuys, dus u kunt zien hoe het er uiteindelijk uit moet komen te zien. Alle benodigdheden liggen klaar, maar dan komt de grote uitdaging: gezamenlijk het Vakwerkhuys bouwen. Bij deze training komt het neer op leiderschap en samenwerken.

TopChange, specialist op gebied van trainingen

TopChange brengt het trainen van medewerkers naar ‘the next level’. Door nieuwe onderwijstechnieken en het out-of-the-box denken, bieden zij hoogwaardige en innovatieve toepassingen aan, gericht op het pijlsnel ontwikkelen, delen en toepassen van kennis. Een nieuwe manier van trainen, gecombineerd met een origineel trainingsschema levert een geweldige uitdaging voor de cursisten.

Bekijk de video ter introductie

Activiteitenoverzicht

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2019
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Laadpaal elektrische auto
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Stuur ons dan even een mail en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.