img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen
img_1
Nog meer luxe? Boek een vakantiehuis met zwembad
img_1
Uniek uitzicht over het Limburgse Heuvelland
mobile_slider_img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen

Uniek bedrijfsfeest in Limburg geven? Natuurlijk bij de Smockelaer!

Bedrijfsfeest in Limburg? De Smockelaer is dé perfecte locatie voor een uniek bedrijfsfeest. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagd feest: een bourgondische keuken voor een smakelijke maaltijd, gulle gastvrijheid van de gastheer én een gezellige en sfeervolle accommodatie. Samen maken we er een gezellig bedrijfsfeest in Limburg van!

Unieke locatie in nabij Maastricht voor uw bedrijfsfeest in Limburg

De Smockelaer beschikt over diverse groepsaccommodaties, restaurants en feestlocaties voor een bedrijfsfeest in Limburg. Of u nu een knallend feest wilt geven in de feestzaal, een bourgondische avond in het restaurant of een informeel bedrijfsfeest in een exclusieve groepsaccommodatie, alles is mogelijk.

Combineer een bedrijfsfeest in Limburg met een overnachting in ons groepsverblijf

Na een gezellig bedrijfsfeest in Limburg heeft u wellicht geen zin om nog helemaal naar huis te rijden. Dat is ook helemaal niet nodig, want u kunt overnachten in één van onze groepsaccommodaties. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor 10 – 60 personen en beschikken over comfortabele eenpersoons boxsprings. Vrijwel alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, soms zelfs met een eigen jacuzzi. Sluit uw bedrijfsfeest goed af met een ontspannende overnachting in het Limburgse Heuvelland!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsfeest in Limburg bij de Smockelaer, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Uw contactpersoon: Monique Loo. Telefoon: +31 43 457 44 45.