Een uniek bedrijfsfeest nabij Maastricht in Zuid-Limburg

De Smockelaer is de perfecte locatie voor een uniek bedrijfsfeest in Zuid-Limburg. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagd feest: een bourgondische keuken voor een smakelijke maaltijd, gulle gastvrijheid van de gastheer en een gezellige en sfeervolle accommodatie. Samen maken we er een gezellig bedrijfsfeest van!

Unieke locatie in nabij Maastricht voor uw bedrijfsfeest

De Smockelaer beschikt over diverse groepsaccommodaties, restaurants en feestlocaties. Of u nu een knallend feest wilt geven in de feestzaal, een bourgondische avond in het restaurant of een informeel bedrijfsfeest in een exclusieve groepsaccommodatie, alles is mogelijk.

Combineer een bedrijfsfeest met een overnachting in een groepsverblijf

Na een gezellig bedrijfsfeest heeft u wellicht geen zin om nog helemaal naar huis te rijden. Dat is ook helemaal niet nodig, want u kunt overnachten in de groepsaccommodatie. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor 10 – 60 personen en beschikken over comfortabele eenpersoons boxspring bedden. Vrijwel alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, soms zelfs met een eigen jacuzzi. Sluit uw bedrijfsfeest goed af met een ontspannende overnachting in het Limburgse Heuvelland!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Uw contact persoon: Monique Loo. Telefoon: +31 43 457 44 45.

Informatie aanvragen

trainingslocatie van het jaar2017 2018

Beste trainingslocatie van het jaar 2017 én 2018

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2018 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het vierde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2018
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuilding activiteiten
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service
Groepsaccommodatie
Luxe groepsvilla's
Zakelijk
Bed & Breakfast
Eten & Drinken
Feesten & Trouwen
Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.