Landgoed Mechelen, een bijzondere trouwlocatie in Limburg

Bent u op zoek naar een originele locatie om te trouwen in Zuid-Limburg? Romantisch, uniek, bijzonder en bij voorkeur waar u de hele dag kunt doorbrengen? Dan willen we u graag landgoed Mechelen; A gen beuke presenteren. Een trouwdag is een bijzondere dag en daar hoort een bijzondere locatie bij. Landgoed Mechelen bestaat uit de combinatie van A gen beuke en de naast gelegen moderne Villa. A gen beuke is een monumentale boerderij van meer dan 500 jaar oud die fantastisch gerenoveerd is. het is echt een droomlocatie met een prachtig uitzicht over het Geuldal. De locatie is uitermate geschikt voor een weekendbruiloft en om met een intiem gezelschap tot 40 personen te verblijven.

A gen beuke is geen feestlocatie, (feesten zou wel kunnen op onze andere locatie bij de Smockelaer in Heijenrath) wel is het een officiële trouwlocatie en kan er een heerlijk, diner Shareddining of Luxe BBQ verzorgt worden door het Team van de Smockelaer en kunt u genieten van een prachtig trouwweekend samen met u dierbaren.

Bij de Smockelaer kunt u uw trouwfeest vieren in één van de bijzondere feestlocaties in Zuid-Limburg. Overnacht in een groepsvilla of groepsaccommodatie. De ochtend begint al goed met een vers ontbijtje en de leukste verhalen over een geweldig dag.

Bij landgoed Mechelen gelegen op Schweiberg geeft u elkaar het ja woord met uitzicht op het prachtige heuvellandschap. Om vervolgens te proosten op een gelukkige toekomst samen. Geniet van een heerlijke lunch of diner op het privé terras en overnacht in onze villa's. Zeer geschikt voor een intieme bruiloft. De Smockelaer zorgt voor een onvergetelijke dag  waar u nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijzondere trouwlocatie op landgoed Mechelen in Limburg

De Smockelaer biedt officiële trouwlocaties: Landgoed Mechelen. Deze officiële trouwlocatie is niet zomaar een trouwlocaties in Limburg. De luxe accommodatie Landgoed Mechelen is gelegen in het adembenemende Limburgse Heuvelland. Landgoed Mechelen bestaat uit twee villa's die samen of los te boeken zijn. De villa's zijn voorzien van diverse luxe als zwembaden en jacuzzi's 

De luxe accommodatie biedt u de mogelijkheid om in een informele, intieme en besloten setting elkaar het ja woord te geven. Vervolgens kunt u gezamenlijk toosten, dineren en indien gewenst zelfs overnachten. Alles onder één dak, met een select gezelschap. Feesten is helaas niet mogelijk op deze locatie, hier zijn onze andere locaties geschikt voor.

  • Twee villa's op één landgoed: Villa A gen Beuke en Villa Schweiberg
  • Uitzicht over het Geuldal
  • 2 zwembaden
  • Welness ruimte met sauna (Villa Schweiberg) 
  • Volledige verzorging 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijft u slapen?

Na een trouwfeest nog helemaal naar huis rijden is niet nodig. Zowel de trouwlocatie landgoed Vernelsberg als het Vakwerkhuys en Landgoed Mechelen bieden u de mogelijkheid te overnachten.

Lees alles over de overnachtingsmogelijkheden